Alanya’da 1.253 Öğrenciye 1.879.500 TL Eğitim Desteği
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer başkanlığında alınan kararla, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’nın ikinci döneminde ihtiyaç sahibi öğrencilere toplam 1.879.500 TL tutarında eğitim desteği sağlanacak.
Yayınlanma:

Alanya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, 1.253 öğrenciye eğitim materyali yardımı yapılacağı açıklandı. Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer, eğitimin herkes için erişilebilir olması gerektiğini vurgulayarak, “Öğrencilerimizi desteklemeye devam ediyoruz. Bu yardımlar, eğitim hayatlarını daha verimli kılmayı hedefliyor. Her zaman öğrencilerimizin yanındayız.” dedi.
Bu destekle birlikte, Alanya’da eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerin okul hayatlarına daha güçlü bir şekilde devam etmeleri amaçlanıyor.
Keşfet
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.