Alanya’da Kaçak Parfüm Operasyonu! Binlerce Şişe İmha Edildi

Alanya'da sahte parfümlerle mücadele hız kesmeden devam ediyor. Zabıta ekipleri, 7 bin 857 şişe sahte parfüme el koyarak imha etti. Başkan Özçelik, halk sağlığını tehdit eden ürünlere karşı mücadeleyi sürdüreceklerini belirtti.

Yayınlanma:
Alanya’da Kaçak Parfüm Operasyonu! Binlerce Şişe İmha Edildi

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde gerçekleştirdiği denetimlerde, seyyar satıcılardan el koyduğu binlerce sahte parfümü imha etti. Özellikle yaz sezonunda artan seyyar satıcı faaliyetlerine karşı kapsamlı denetimler yapılıyor. Bu denetimler sırasında, halk sağlığını tehdit eden, merdiven altı üretilen binlerce şişe parfüme el konuldu.

Sahte parfümler nasıl tespit edildi?

Sahte parfüm sattığı tespit edilen çok sayıda işletme ve seyyar satıcıya müdahale eden zabıta ekipleri, kaçak ve sahte parfüm ticaretini önlemek amacıyla çalışmalarını sıklaştırdı. Ünlü markaların isimlerini kullanarak sahte parfümleri orijinal şişe ve kutularla ambalajlayarak satanlar, ciddi sağlık riskleri yaratıyor.

İmha edilen parfüm miktarı dikkat çekici

Alanya Belediyesi Tosmur Ek Hizmet Binası önünde sergilenen 7 bin 857 şişe sahte parfüm, iş makinesiyle imha edildi. Bu tür sahte ürünler, hem halk sağlığını tehdit ediyor hem de ekonomik açıdan haksız rekabete neden oluyor.

Belediye başkanından açıklama

Denetimlerin aralıksız sürdüğünü belirten Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, “Alanya Belediyesi olarak halkımızın sağlığını tehdit eden merdiven altı ve her türlü sahte ürüne karşı mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet