Alanya’nın efsane öğretmeni yaşamını yitirdi

Alanya Lisesi'nin efsane öğretmenlerinden Ali Karadede, çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Eğitime adanmış ömrü ve öğrencilerine kattıkları ile anılacak.

Yayınlanma:
Alanya’nın efsane öğretmeni yaşamını yitirdi

Alanya Lisesi'nin efsane öğretmenlerinden Ali Karadede, çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Eğitime adanmış bir ömür

Ömrünü eğitime adamış isimlerden Ali Karadede, yaşadığı sağlık problemi nedeniyle yaklaşık 2 haftadır hastanede tedavi görüyordu. Uzun yıllar Alanya Lisesi'nde görev yapan ve sayısız öğrenciyi bugünlere hazırlayan Karadede'nin vefat haberi, meslektaşlarını ve öğrencilerini büyük bir hüzne boğdu.

Emeklilik sonrası yaşam

Emekliliğinin ardından sakin bir hayatı tercih eden ancak eğitim camiasından kopmayan Karadede'nin cenazesi, bugün öğle namazına müteakip Sugözü Pürenlik Mezarlığına defnedilecek.

Rahmet ve minnetle anıldı

Alanya Lisesi'nin önceki müdürlerinden olan emekli İbrahim Polat, mesai arkadaşı Karadede'nin vefatı ile ilgili şu ifadeleri kullandı: "Alanya Lisesi'nde uzun yıllar Müdür Baş Yardımcım olarak birlikte çalıştığım değerli arkadaşım Ali Karadede'nin hakka yürüdüğünü az önce öğrendim. Çok üzgünüm. Merhuma Allah'tan rahmet, evlatlarına başsağlığı dilerim. Ruhu şad olsun."

Alanya Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet