Alanya'nın sevilen öğretmenine unutulmaz veda

Alanya Gönül Kemal Reisoğlu İlkokulu'nun müdürü İsa Yetkin, yaklaşık 40 yıllık meslek hayatının ardından emekli oluyor. Eski ve yeni öğrencilerinin sürprizlerle dolu veda töreni, İsa Yetkin'e duygusal anlar yaşattı.

Yayınlanma:
Alanya'nın sevilen öğretmenine unutulmaz veda

Alanya'da öğretmenlik hayatı boyunca sayısız öğrenci yetiştiren İsa Yetkin, görevdeki son gününde büyük bir sürprizle karşılaştı. Daha önce Alanya Çamlıca köyünde okuttuğu eski öğrencileri, bugünkü öğrencileriyle birlikte okulun son gününde İsa Yetkin’i uğurlamak için bir araya geldiler. Eski öğrencilerinin sürpriz ziyareti ve jestleri, duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Okulun öğretmenleri de bu özel günü unutmamak adına İsa Yetkin'e bir karne takdim ettiler. Yılların birikimi ve emeğinin sembolü olan bu karne, okul müdürünün gözlerini yaşarttı. Mezun öğrenciler ve şu anki öğrenciler, okul müdürünü uğurlamak için okul müdür odasından okul giriş kapısına kadar uzanan bir koridor oluşturdu. İsa Yetkin, büyük bir vefa ve minnet ile alkışlar eşliğinde uğurlandı.

‘ÇOK MUTLU VE ONURLUYUM’

İsa Yetkin, yaptığı konuşmada, "Bugün burada olmak benim için büyük bir onur ve mutluluk. Öğrencilerimle geçirdiğim yıllar boyunca aldığım en büyük ödül, onların sevgisi ve saygısı oldu. Bu güne kadar tek amacım sizlere daha iyi eğitim-öğretim öğretim ortamı sağlamak ve sizleri geleceğe hazırlamaktı. Hepinize teşekkür ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet