Hasta yakınları tesisinde son rötuşlar yapılıyor

Hasta yakınları tesisinde son rötuşlar yapılıyorAntalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’daki önemli yatırımlarından biri olan Hasta Yakınları Sosyal ve Kültürel Tesisi inşaatı devam ediyor.Temeli 2017 Ağustos ayında...

Yayınlanma:
Hasta yakınları tesisinde son rötuşlar yapılıyor

Hasta yakınları tesisinde son rötuşlar yapılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’daki önemli yatırımlarından biri olan Hasta Yakınları Sosyal ve Kültürel Tesisi inşaatı devam ediyor.

Temeli 2017 Ağustos ayında atılan Hasta Yakınları Sosyal ve Kültürel Tesisi binası 4 kattan oluşuyor. 24 odalı ve 50 kişi kapasiteli binanın kaba inşaatının tamamlanmasından sonra duvarları yapıldı, elektrik ve su hatları döşenen binada sıva çalışmaları devam ediyor.

3 milyon liraya mal olacak tesis Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek önemli sosyal projelerinden biri olacak. Alanya’nın Oba Mahallesi’ndeki Alaaddin Keykubat Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanına yapılan tesisten şehir dışından Alanya’ya gelen veya kalacak yeri olmayan hasta yakınları ücretsiz olarak konaklayacak.

Türel sözü..

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in söz verdiği ve yapımına başladığı tesisten, kalacak yeri olmayan ya da şehir dışından gelen hasta yakınları her türlü imkanlarından faydalanabilecek. Bu yıl sonunda hizmete açılması planlanan tesis tamamlanınca, Alanya’ya hastalarını getiren hasta yakınları, hastane bahçelerinde ve banklarda gecelemekten kurtulacak.

Menderes TÜREL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet