Hayalindeki gelinliği evinin konforunda seçmek ister misin?”

Aralık ayı itibariyle mağaza ve online’da sınırlı sayıda satışa sunulan Oleg Cassini 2021 Gelinlik koleksiyon tanıtımı kısıtlamalar sebebiyle hafta sonunu evinde geçirecek gelin adayları için stil danışmanları eşliğinde...

Yayınlanma:
Hayalindeki gelinliği evinin konforunda seçmek ister misin?”

Aralık ayı itibariyle mağaza ve online’da sınırlı sayıda satışa sunulan Oleg Cassini 2021 Gelinlik koleksiyon tanıtımı kısıtlamalar sebebiyle hafta sonunu evinde geçirecek gelin adayları için stil danışmanları eşliğinde online olarak gerçekleşiyor.  Oleg Cassini’nin uzman Stil Danışmanları evlerinize konuk olurken, kahveler eşliğinde 2021 Gelinlik modellerini inceleyebilir, stilinize en uygun modeller hakkında detaylı bilgi sahibi olabilir, en çok içinize sinen modeli online’dan veya mağazalardan satın alabillirsiniz.

Oturduğunuz yerden hayalinizdeki gelinliği bulmak ve hatta satın almak artık çok daha kolay. Teknolojinin sunduğu imkanlarla, uzman stil danışmanları tarafından canlı video konferans ile koleksiyondaki modelleri keşfederken aynı zamanda aklınıza takılan tüm sorulara cevap bulabilirsiniz. Vücut yapınıza ve konseptinize uygun olacak gelinlik modelinden tercih edebilceğiniz aksesuar ve ayakkabıya kadar tüm detaylar hakkında danışmanlık alabilir, ‘Saçım ve makyajım nasıl olmalı?’ gibi  bir çok soruya Oleg Cassini uzmanlığında yanıt bulabilirsiniz.

Aşk’a evet denilen bu özel günü unutulmaz kılmak çalışıyor ve gelin adaylarının en yakın arkadaşı olduğumuzu unutmuyoruz.


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet