Hazal Kaya Lancome’un ilk lokal marka elçisi oldu

Güzellik devi Lancôme, başarılı oyuncu Hazal Kaya’nın yeni marka elçisi olduğunu duyurdu.

Yayınlanma:
Hazal Kaya Lancome’un ilk lokal marka elçisi oldu

Güzellik devi Lancôme, başarılı oyuncu Hazal Kaya’nın yeni marka elçisi olduğunu duyurdu. Lancôme ailesinin en yeni üyesi Hazal Kaya, global markanın temsilciliğini üstlenen ilk Türk yıldız oldu. Lancôme parfüm ve cilt bakım ürünlerini kapsayan birliktelik, yeni reklam filmi serisiyle taçlanacak. Serinin, çekimleri tamamlanan ilk filmi; dijital platformlarda izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

 

Lancôme’un parizyen ve elegan ruhu, Hazal Kaya ile hayat buluyor. Henüz 17 yaşındayken herkesçe tanınan, oynadığı rollerdeki başarısı ve doğal güzelliğiyle sevenlerinin kalbinde taht kuran Hazal Kaya; Lancôme’un Türkiye marka elçisi oldu. Kaya, ikonik markanın en yeni ürünlerini, yeniliklerini ve trendleri güzellik tutkunlarıyla buluşturacak.

 

Güçlü, mutlu ve duyarlı Lancôme kadını, Hazal Kaya ile gözler önüne seriliyor 

Kadın ve insan hakları savunuculuğu, kariyer başarısı, güçlü, samimi ve duyarlı yönüyle bir rol model olarak öne çıkan Hazal Kaya; doğa ve kadın için mücadele eden, kendisiyle ortak değerlere ve hedeflere sahip Lancôme ile çalışmaktan duyduğu heyecanı paylaşırken, birlikte güzel işlere imza atmak için sabırsızlandığını iletti.

 

Lancôme ve Hazal Kaya iş birliği, yeni reklam kampanyasıyla izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Çekimleri tamamlanan reklam filminde Hazal Kaya, markanın ruhunu güzellik tutkunlarına yansıttı. PPR İstanbul’da gerçekleşen çekimlerde saç ve makyaj artistlerinden reklam yönetmenine kadar tüm ekibin kadınlardan oluşması dikkat çekti.

 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet