Hitit Rallisi Heyecanı

Ankara Otomobil Sporları Kulübü (ANOK) tarafından, 16-17 Kasım tarihlerinde Uluslararası Ankara Marka Buluşmaları sponsorluğunda düzenlenen 46. Hitit Rallisi, Citroen C2 R2 ile yarışan Serdar Yalçın – Güray Akgün ekibinin birinciliği...

Yayınlanma:
Hitit Rallisi Heyecanı

Ankara Otomobil Sporları Kulübü (ANOK) tarafından, 16-17 Kasım tarihlerinde Uluslararası Ankara Marka Buluşmaları sponsorluğunda düzenlenen 46. Hitit Rallisi, Citroen C2 R2 ile yarışan Serdar Yalçın – Güray Akgün ekibinin birinciliği ile son buldu.

2019 Zafer Vatansever Ralli Kupası’nda sezonun 6. ve son yarışı olan ralli 10 özel etabın geçilmesini ardından, Ankara Ticaret Odası önündeki finiş podyumunda sona buldu. Yarışı genel Klasman birincisi olarak yarışı tamamlayan Serdar Yalçın-Güray Akgün, ödüllerini Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran‘dan alırken, Subaru Impreza WRX ile ikinciliği elde eden Yavuzhan Cabbaroğlu-İpek Tuğşe Özdemir AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim ve Mitsubishi Lancer EVO IX ile üçüncü sırada finişe gelen Erhan Akbaş-Ersen Yıldız ise ödüllerini Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Faruk Çınkı‘dan aldılar.

MENDERES KARDEŞLER BİRİNCİ OLDU

Rallide Kategori 1’de Gürkal Menderes-Hürol Menderes kardeşler birinciliği elde ederken, Özlem Uludağ Gülcan-Batuhan Doğan ikinci ve Cevat Ergen-Deniz Gülcan üçüncü oldu. Kategori 2’de yarışı kazanan Serdar Yalçın-Güray Akgün ilk sırada yer alırken, ikinciliği Kaan Kara-Damla Kara çifti ve üçüncülüğü de Buğra Can Kılıç-Ali Emre Yılmaz elde ettiler. Kategori 3’de ev sahibi ekiplerden Çağlar Ünüvar-Ataberk Keskin birinciliğin sahibi olurken, Önder Akcengiz -Evren Altunlu ikinci ve Levent Şapçılar-Deniz Gümüş de üçüncü sırada podyuma çıktılar. Kategori 4’te Yavuzhan Cabbaroğlu-İpek Tuğşe Özdemir zafere ulaşırken, Erhan Akbaş-Ersen Yıldız ikinci ve Murat Güray-Bora Yakın da üçüncü oldu. (BSHA)

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet