Hobi Fest Antalya’ya renk kattı

Başkan Böcek; “Hobi Fest Antalya’ya renk kattı”Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Türkiye’de bir ilke imza atarak 50 farklı hobi kulübünün bir araya gelmesiyle oluşturulan ve her yıl merakla beklenen Hobi Fest etkinliklerini...

Yayınlanma:
Hobi Fest Antalya’ya renk kattı

Başkan Böcek; “Hobi Fest Antalya’ya renk kattı”

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Türkiye’de bir ilke imza atarak 50 farklı hobi kulübünün bir araya gelmesiyle oluşturulan ve her yıl merakla beklenen Hobi Fest etkinliklerini konuşmak üzere kulüp üyeleriyle bir araya geldi.

Konyaaltı Belediyesi tarafından farklı hobi kulüplerinin bir araya gelmesiyle başlatılan ve iki yıldır büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen Hobi Fest hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek “Hobi Fest 2018” etkinlikleri kapsamında Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kulüp üyeleriyle buluştu. Başkan Muhittin Böcek, hobi kulübü temsilcileriyle sohbet ederek, bu yıl yapılacak etkinlikler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Muhittin Böcek, Hobi Fest’in Antalya halkı tarafından çok sevildiğini söyledi. Başkan Muhittin Böcek, “İki yıldır gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizi vatandaşlarımız merakla bekliyor. Hobi Fest Antalya sosyal ve kültürel hayatına ayrı bir renk kattı. Festivalimizde her vatandaşımız kendine uygun bir etkinlik bulma şansı oluyor. Ailelerimiz keyifli bir zaman geçiriyor. Bu yıl da yine sürpriz etkinliklerimiz olacak. Hobi Fest’e katkı koyan bütün hobi kulüplerimize teşekkür ediyorum. Hobi Fest için şehir dışından gelen vatandaşlarımız bile oluyor. Etkinliğimiz her yıl büyüyerek devam edecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet