HONOR Magic 4 Ultimate güçlü kamera sistemiyle öne çıkacak

DxOMark en iyi yeni Android akıllı telefon ekran sıralamasına 95 puanla 1.

Yayınlanma:
HONOR Magic 4 Ultimate güçlü kamera sistemiyle öne çıkacak

DxOMark en iyi yeni Android akıllı telefon ekran sıralamasına 95 puanla 1. sıradan giren HONOR Magic4 Ultimate, geniş açılı çekimlerde görüntü bozulmasını engelleyen dünyanın ilk “İkili Serbest Biçimli Lensinden” faydalanırken, dar ve geniş alanlarda her şeyi yakalamak için 126 derecelik etkileyici bir görüş sunuyor.

 

Küresel akıllı cihaz üreticisi HONOR, güçlü bir dörtlü kamera sistemine sahip olan Magic4 Ultimate modelini Çin’de tanıttı. Bu kamera sistemi dünyanın ilk serbest biçimli ikili lensi ile fotoğrafçılık ve video deneyimlerini büyük ölçüde iyileştirecek bir dizi yeni teknolojiyi beraberinde getiriyor. 

DxOMark en iyi yeni Android akıllı telefon ekran sıralamasına 95 puanla 1. sıradan giren akıllı telefonun bu başarısı, şirketin Ar-Ge yeteneklerini kanıtlaması ve ilerlemesinde yeni bir kilometre taşı olarak dikkat çekiyor. 

Sektör lideri mobil fotoğrafçılık yetenekleri

HONOR Magic4 Ultimate, bugüne kadar bir HONOR akıllı telefonda görülen en güçlü ve çok yönlü kamera sistemini sunuyor. HONOR Magic4 Ultimate, HONOR’un piyasaya sürdüğü modeller içinde şimdiye kadarki en büyük görüntü sensörü olan 1/1.12 inç sensöre ve f/1,6 geniş diyafram açıklığına sahip 50 MP geniş kamera ile geliyor.1 inç sensörlü kameralarla bile rekabet eden üstün ışık algılama performansı ve f /1.8 diyafram açıklığı sunan akıllı telefon, daha canlı renkler, daha net yakalanan nesneler, daha parlak ve doğal gece çekimleri veya düşük ışıkta bile iyi portreler çekebiliyor.

Kamera özellikleriyle dikkat çekiyor

Özelleştirilmiş 8P Lens ile merkez netliğinde yüzde 37 ve kenar keskinliğinde yüzde 30 iyileştirme sağlayan kamera, çekim esnasında yakınlaştırıldığında bile ayrıntılı gözüken fotoğraflar ve videolar çekmeyi başarıyor. Ayrıca, Ultra Yansıma Önleyici (UAR) ve Kızılötesi Kesme Filtresi (IRCF) özelliklerine sahip olan 50 MP Geniş Kamera, güçlü ışıklardan kaynaklanan parlamayı etkin bir şekilde en aza indiriyor ve böylece kullanıcılar zorlu aydınlatma koşullarında bile en büyülü anlarını yakalayabiliyor.

64 MP Ultra Geniş Açılı Kamera, geniş açılı çekimlerde görüntü bozulmasını engelleyen dünyanın ilk “İkili Serbest Biçimli Lensinden” faydalanırken, dar ve geniş alanlarda her şeyi yakalayabilen 126°'lik etkileyici bir görüş alanı sunuyor. Parlama önleyici teknolojisi ile HONOR Magic4 Ultimate ister fotoğraf ister video çekerken temiz ve geniş bir görüş alanı elde edebiliyor.

HONOR Magic4 Ultimate ayrıca Magic-Log2 isimli tamamen yeni, profesyonel bir kalitede video formatı desteğiyle geliyor. Yeni kamera modüllerine dayalı, özel olarak geliştirilen bu yeni format, video kaydı için yüzde 15 daha yüksek dinamik aralığın yakalanmasını sağlıyor. Yepyeni 3D LUT desteğiyle birlikte gelen akıllı telefon, düşük ışıkta bile etkileyici HDR10+ video çekebiliyor ve film büyüsünü her zamankinden daha kolay hayata geçirmenizi sağlıyor.

DxOMark'ın ekran sıralamasında ilk sırada

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G Mobil Platformu tarafından desteklenen HONOR Magic4 Ultimate, tüm tipik kullanım senaryolarında olağanüstü hızlı performans ve pil verimliliği sunuyor. HONOR, daha iyi bir kullanıcı deneyimi için daha az ısı ve gecikmeyi düşürürken, geliştirilmiş akıcılık ve güç tüketimi ile daha fazla sistem optimizasyonu getirerek bu yonga setinin kapasitesini en üst düzeye çıkarıyor.

6.81 inçlik yeni nesil LTPO ekran, kullanıcıların pil tasarrufu yapmasına yardımcı olmak için uyarlanabilir yenileme hızı desteğiyle birlikte akıcı ve canlı görseller sunuyor. Daha geniş bir kullanım alanı sunan bu ekran, düşük ışıklı ortamlarda bile rahat izleme deneyimi sunmak için 1920 Hz Darbe Genişlik Modülasyonu (PWM) karartmasını destekliyor. HONOR Magic4 Ultimate, Android 12 tabanlı en yeni Magic UI 6.0 ile geliyor.

HONOR Device Co, Ltd CEO'su George Zhao, "HONOR Magic4 Ultimate, HONOR’un Ar-Ge gücünün zirvesini temsil ediyor. Bu ürünle, en talepkar tüketicilerin için isteklerini karşılayabileceğimizi gösteriyoruz. Bağımsız araştırma şirketi DxOMark tarafından da kanıtlanan benzersiz bir kamera deneyimi sunan cihaz, tüketicilerin HONOR’dan beklediği görüntü, performans ve güvenlik özellikleriyle geliyor. HONOR Magic4 Ultimate, kullanıcıların uzun zamandır beklediği çözümleri sunacak” diye konuştu.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet