Horoz Şirketler Grubu'ndan Gençler İçin Eğitim Programı

Horoz Akademi kapsamında genç yeteneklerin sektöre kazandırılması adına planlanan “Sales Team – Genç Yetenek Programı” eğitim süreci başladı.

Yayınlanma:
Horoz Şirketler Grubu'ndan Gençler İçin Eğitim Programı

Horoz Akademi kapsamında genç yeteneklerin sektöre kazandırılması adına planlanan “Sales Team – Genç Yetenek Programı” eğitim süreci başladı.

 

Lojistik sektörü içerisinde birçok dinamiği aynı anda barındıran, birden fazla alanda uzmanlık gerektiren, yüksek organizasyon kabiliyetine ihtiyaç duyan, yönetilmesi zor ve karmaşık bir yapıya sahip. Hal böyle olunca sektörün temas ettiği her nokta için o alana yönelik uzmanlık gerektiren insan gücünü istihdam etmek ve tutundurmak ihtiyacı doğuyor. 

 

İhtiyaca bağlı olarak Horoz Şirketler Grubu’nda ‘’Management Trainee’’ programları ile nitelikli personel yetiştirilmesi konusunda çalışmalar sürüyor. Bir yıl sürecek yeni bir programa başladıklarını duyuran firma, ilk etapta 10 yönetici adayı yetiştirmeyi planlıyor.

 

Sıfır noktasından başlayarak adayları yetiştirdikleri ve gelişimlerine destek oldukları programın önemine değinen  İnsan Kaynakları Direktörü Aytüm Engerek;     “Sales Team – Genç Yetenek Programı adını verdiğimiz gelişim programı için Türkiye’nin farklı Üniversitelerinden mezun genç yeteneklere ulaşarak, şirketimizin kültürel yapısına ve iş yapış şekline uyumlu, yeniliklere açık, iletişimi ve insan ilişkileri güçlü, sosyal, sonuç odaklı, değişen dünyanın koşullarına ayak uydurabilecek, lojistik sektöründe kariyer yapmak isteyen ve şirketlerimizin uluslararası satış faaliyetlerinde görevlendirebileceğimiz, geleceğin liderlerine ulaşmayı amaçlıyoruz”  ifadelerini kullanarak, ilk etapta 10 MT adayımız ile çıktığımız gelişim yolculuğumuz, 3 ana modülden ve 30 un üzerinde alt modülden oluşuyor.  Program içeriğine göre adaylarımız, 1 yıl süre ile Horoz Akademi bünyesinde yer alan operasyon, satış ve yönetici becerilerini geliştirme okulları içerisinde deneyim tabanlı öğrenme metodları ile teorik ve pratik bilgiler alıyor olacaklar. Yine tüm bu süreçte İnsan Kaynakları Direktörlüğü rehberliğinde koçluk ve mentorluk desteği alarak kendilerini keşfedebilecekleri bir yolculuğu deneyimleyecekler” dedi.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet