Huawei Yeni Amiral Gemisinden Çok Umutlu!

Huawei, dişli rakibi Apple’ı gölgede bırakmak için varını yoğunu ortaya koyuyor desek yeridir. Geliştirdiği yeni amiral gemisinden çok fazla umutlu.Piyasada henüz yer almayan Huawei’nin 60 Pro yeni amiral gemisi ses getirecek...

Yayınlanma:
Huawei Yeni Amiral Gemisinden Çok Umutlu!

Huawei, dişli rakibi Apple’ı gölgede bırakmak için varını yoğunu ortaya koyuyor desek yeridir. Geliştirdiği yeni amiral gemisinden çok fazla umutlu.

Piyasada henüz yer almayan Huawei’nin 60 Pro yeni amiral gemisi ses getirecek özelliklere sahip. Teknoloji firması da yeni amiral gemisinden çok fazla umutlu olduğundan dolayı geniş bir hedef kitleye etki edebileceği düşünülüyor. Çünkü teknoloji kullanıcıların nasıl modeller istediğini artık kestiren üretici firmalarda, beklentilere uygun şekilde bir hizmet sunmayı başarıyor. Huawei, yeni amiral gemisiyle bir telefondan beklenilen tüm olumlu performansları görebilmek mümkün. Bu sebepten dolayı şirketin henüz piyasaya sürmediği yeni amiral gemisi 60 Pro için umut çok fazla.

Teknoloji Devine Yeniden Umut Işığı

Uzun dönemden beri bir türlü toparlanamayan sarsıcı etki nihayet son bulmaya başlayacak. Yeniden umut ışığı görülmesine neden olacak olumlu yansımalar, amiral gemisiyle geliyor. Tekrardan sektördeki hedef kitlesini şekillendirme konusunda kararlı olan markanın, yeni amiral gemisini sunmak için hazırlıklarını sürdürmeye devam ettiğini söylemeliyiz. Teknoloji şirketi uzun bir sarsıntılı dönemin hemen ardından tekrardan üst düzey teknolojilerine yer vermeye devam ediyor.

ABD tarafından yaptırımlarla karşı karşıya kalan teknoloji şirketi, bu yaptırımlarından kurtulmak için başka çıkış yollar aramaya başladı denebilir. Şüphesiz onlardan biri de iç aydınlatıcı yönüyle bir hayli dikkat çekmeyi başarmış olan telefoto kamerası olduğunu söylemek mümkün. Üretici şirket baktığımız zaman yüksek performans seviyesinde olan kamera özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi planlıyor.

RYYB Renk Filtre Özelliği

Huawei telefonlarda ön plana çıkan bir başka özelliklerden biri de RYYB renk filtre özelliği olacak. 3.5X büyütmeli lens özelliğine sahip olan telefon en iyi modellerden biri olarak ön plana çıkıyor. 50 MP sensöre sahip olan cihazın, akıllı telefon pazarında yeniden iyi diyebileceğimiz bir hedef kitleyi de etki altına almayı başaracak cihazlardan biri olmayı başaracağını söylemeliyiz. Doğal olarak böyle bir özelliklere sahip olması da akıllı telefonun, piyasada yeniden boy gösterebilecek gücü eline almasına neden olabilir. Varlığını yeniden hissettirmek isteyen Huawei, bu kez hem kararlı ve umutlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet