İddialı bir yıla hazır olun

Giz Kozmetik Makyaj Artistleri, güzel bir makyajın temelinde sağlıklı bir cildin yattığının altını çizerek cilt hijyenine dikkat çekti ve uyardı: “Asla makyajlı ten ile uyumayın. Makyajınızı teninize uygun bir makyaj temizleme...

Yayınlanma:
İddialı bir yıla hazır olun

Giz Kozmetik Makyaj Artistleri, güzel bir makyajın temelinde sağlıklı bir cildin yattığının altını çizerek cilt hijyenine dikkat çekti ve uyardı: “Asla makyajlı ten ile uyumayın. Makyajınızı teninize uygun bir makyaj temizleme ürünü ile temizleyin. Çünkü güzel makyaj için temiz ve sağlıklı bir cilde ihtiyacınız var.”
 

DOĞALLIK YİNE ÖN PLANDA

2021’de her dönem olduğu gibi doğallığın ön planda olduğunu söyleyen Giz Kozmetik Makyaj Artistleri, doğallığınızı ön plana çıkarabileceğiniz makyaj tüyolarını paylaştı: “Maske kullanımından dolayı kalın tabakalı ve yoğun kapatıcılık özelliğine sahip fondötenler yerine BB kremler ve hafif kapatıcılık sağlayan ürünler seçebilirsiniz. Isabelle Dupont Prime’n Perfect Smoothing Make Up Base Oil Free makyaj bazını sürdükten sonra, hafif kapatıcılığı olan ürünler sayesinde maskeler makyajınızın bütünlüğünü bozmaz hem de doğal görünümü korumuş olursunuz.”
 

GÖZLERDE CESUR RENKLER VE DUMANLI EYELINER

Her daim vazgeçilmez olan dumanlı eyelinerin 2021’de de trend olduğunu belirten Giz Kozmetik Makyaj Artistleri, yeni yılda renkli grafik eyelinerların da göz makyajında öne çıkan trendlerden olduğunu dile getirdi ve şöyle devam etti: Klasik eyeliner görünümlerinin yanı sıra dumanlı ve rengarenk grafik desenli gözleri bu sene sıkça göreceğiz. Göz pınarlarına kadar uzayan eyelinerler tek renk yerine iddiasını ortaya koyan neon tonlardan seçilecek. Klasik kuyruklu eyelinerlerin yanında grafik şekilli sanatsal ve renkli gözler de olacak. Bakışlarınıza anlam katacak Isabelle Dupont Wise Metals Metallic Eyeliner ile 2021’in trendlerini yakalayabilirsiniz.”
 

TABİKİ BELİRGİN VE BÜYÜK GÖZLER

“Her yıl olduğu gibi belirgin ve büyük gözler 2021’de de vazgeçilmez olacak. Büyük ve belirgin göz makyajında far ve eyelinerın yanındaki en büyük yardımcınız hacimli kirpiklere sahip olmanızı sağlayacak maskalar… Isabelle Dupont Doll Lashes All In One maskara ile gözlerde ceylan efektini sağlayabilirsiniz.
 

PEMBE YANAKLAR…

Ciltte sağlığın rengi olan pembe, 2021’de tozpembe haliyle yanaklarda sıkça kullanılacak. Yoğun ve ışıltılı yanaklar yerine tozpembe allıklar kullanarak daha hafif ama duru bir görünüm kazanabilirsiniz. Bu sayede yılın modası olan belirgin ve büyük gözlerinizi ortaya çıkartabilirsiniz. Isabelle Dupont Mineral Blush doğal ve sağlıklı pembe yanaklar elde etmenizi sağlayacak.
 

IŞILTILI VE SAĞLIKLI DUDAKLAR

Maskeler dudakları gizlese de bakımlı ve parlak dudaklar 2021’de de trend olmaya devam edecek. Belirgin göz makyajınızı tamlayacak olan cilt tonunuza uygun renklerde tercih edeceğiniz ıslak pigmentler, trendi yakalamanızda en büyük yardımcınız olacak. Isabelle Dupont Dramatic Shine sayesinde arzu edilen sağlıklı ve bir o kadar bakımlı dudaklara ulaşabilirsiniz.
Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet