İlçeler çocuk şenliği ve konserlerle şenlenecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde çocuk şenliği ve konser programı başlatıyor. İlki Korkuteli’nde gerçekleştirilecek şenlikte şişme oyun parkları, çizgi karakterler, dev maskotlar, tahta bacak ve transformersler çocukları...

Yayınlanma:
İlçeler çocuk şenliği ve konserlerle şenlenecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde çocuk şenliği ve konser programı başlatıyor. İlki Korkuteli’nde gerçekleştirilecek şenlikte şişme oyun parkları, çizgi karakterler, dev maskotlar, tahta bacak ve transformersler çocukları eğlendirecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Korkuteli Belediyesi Şehitler Parkı Otopark alanında 10 Temmuz Cumartesi saat 17.30’da Çocuk Şenliği düzenlenecek. Şenlik kapsamında şişme oyun parkları kurulacak. Tahta bacak, transformers, çizgi karakterler ve dev maskotlar çocuklara eğlenceli saatler yaşatacak. Ayrıca saat 20.30’da da solistler Burcu Yamaner ve Egemen Balhan konser verecek. Yaz akşamları müzikle renklenecek. Çocuk Şenliği ve ilçe konserlerine tüm Korkuteli halkı davetli.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet