İlçeleri festival heyecanı sardı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, festival heyecanını iki sinema TIR’ı ile ilçelere taşıyor. Biri doğu ilçelerini diğeri batı ilçelerini dolaşan sinema TIR’ları Finike ve Gündoğmuş’a park etti. 7’den 70’e herkes TIR’dan...

Yayınlanma:
İlçeleri festival  heyecanı sardı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, festival heyecanını iki sinema TIR’ı ile ilçelere taşıyor. Biri doğu ilçelerini diğeri batı ilçelerini dolaşan sinema TIR’ları Finike ve Gündoğmuş’a park etti. 7’den 70’e herkes TIR’dan sinema izlemenin keyfini yaşadı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından 29 Eylül 5 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 55'inci Uluslararası Antalya Film Festivali etkinlikleri ilçelerden başladı. Belediye şirketi ANSET’e ait iki sinema TIR’ı 19 ilçeyi gezerek, festival heyecanını kentin dört bir yanına taşıyor. Biri Finike’ye diğeri Gündoğmuş’a park eden gezici sinema, vatandaşlara ücretsiz sinema keyfi sunuyor.

İzleyiciler memnun

Finike 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Gündoğmuş Cumhuriyet Meydanı’na park eden sinema TIR’ına çok sayıda aile çocukları ile akın etti. Çocuklar, 2018 yapımı “Kaptan Dandun” isimli animasyon filmini büyük bir heyecanla izledi. Sinema TIR’ı, festival boyunca tüm ilçeleri ilçeyi gezerek açık havada ücretsiz sinema gösterimi yapacak.

Kaptan Dandun

Kaptan Dandun, bir gemi kaptanı ve dostlarının onları alt etmeye çalışan düşmanlarına karşı verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Yönetmenliğini Hubert Weiland'ın üstlendiği animasyon maceranın senaryosunda ise Gabriele M. Walther ve Mark Slater'ın imzası var. Filmin seslendirme kadrosunda ise Fatih Özkul, Müjde Çapraz, Ayşegül Bingöl, Rıza Karaağaçlı, Çağatay Kehribar, Mehmet Zorlu, Erol Eren, Sait Seçkin, Gökmen Bayraktar ve Murat Değirmenci gibi isimler yer alıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet