İrem Helvacıoğlu “Uçsuz Bucaksız Bu Yolda Yürümek, Yeni Şeyler Keşfetmek Heyecan Verici”

Behzat Ç.

Yayınlanma:
İrem Helvacıoğlu “Uçsuz Bucaksız Bu Yolda Yürümek, Yeni Şeyler Keşfetmek Heyecan Verici”

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile ilk kez ekran karşısına geçen, Sen Anlat Karadeniz dizisinde hayat verdiği Nefes karakteri ile milyonların ilgisini ve beğenisini üzerine toplayan İrem Helvacıoğlu MAG Ocak kapağının konuğu oldu.

 

Uçsuz bucaksız bu yolda yürümek, yeni şeyler keşfetmek heyecan verici.”

“Nefes hem çok özel hem çok derin, benim için çok ayrı”

 

“İçinde mutlu hissettiğim her kıyafet özgüvenli, rahat ve mutlu hissettiriyor.”

“Attığın her adım seni sen yaptı. Öğrenmekten ve kendin olmaktan hiç vazgeçmedin, hala bu değişmedi.”

Başarılı ve güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu, hayatı ve oyunculuk kariyeriyle ilgili merak edilen soruların cevabını MAG Okurları ile paylaştı.

Oyunculuk serüveninin nasıl başladığını paylaşan güzel oyuncu şunları söyledi: “Tırmandığım yol diyelim buna, çok dik ve zorluydu. Ama ben zorluğun beni pes ettirmesine izin vermedim, ben izin versem bile bana bu yolda destek olan çok insan vardı. Ailem, hocalarım, menajerim Şebnem Demir, arkadaşlarım bana hep destek oldu. Karar verirken bunu konuşup tartışıp en doğrusuna karar verebildiğimizi düşünüyorum. Her geçen gün yeni şeyler öğreniyorum, öğreniyoruz, öğrenmeye devam ediyoruz, bu yolla gurur duyuyorum her bir anıyla.”

 

Bu zamana kadar canlandırdığınız karakterler içinde kendisini en yakın hissettiği karakterin Nefes karakteri olduğunu ifade eden İrem Helvacıoğlu “Oyunculuk sonu olmayan bir yol, her seferinde istediğim başka bir karakter, heyecan yaratacak başka bir hikâye çıkıyor karşıma ve deneyimlerim artıyor. Hatalarımı görmek, bunlar üzerinde neler yapabileceğimi düşünmek için her seferinde sınırlarımı zorlamam gerekiyor. O yüzden uçsuz bucaksız bu yolda yürümek, yeni şeyler keşfetmek heyecan verici. Yepyeni şeyler öğrenmem ve bunun üzerine düşünmem gerekiyor, her karakter yeni bir keşif ve bu keşifler dipsiz bir kuyu” dedi.

Kendisini üç kelime ile ise şu şekilde ifade eden İrem Helvacıoğlu “Biraz hiperaktif, biraz sakin, biraz eğlenceli, biraz agresif, biraz deli, biraz mantıklı, bazen çok sosyal, bazen içine kapanık. Bunları birleştirmek güç gelebilir ama bunların hepsi benim. Üç kelime biraz zor yani...” açıklamasında bulundu. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet