Kaçakçılık Operasyonları

Manavgat İlçesinde Gerçekleştirilen Kaçakçılık Operasyonları Sonucu1) Manavgat ilçesinde Manavgat Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince gümrük kaçağı emtia satan şahıs ve gruplara yönelik...

Yayınlanma:
Kaçakçılık Operasyonları

Manavgat İlçesinde Gerçekleştirilen Kaçakçılık Operasyonları Sonucu

1) Manavgat ilçesinde Manavgat Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince gümrük kaçağı emtia satan şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;

24 Eylül günü saat 18:30 sıralarında (İ.E.) isimli şahsın kullanmış olduğu araçta yapılan aramada;

Gümrük Kaçağı olduğu değerlendirilen (420) adet değişik markalarda kol saati ve (1002) adet değişik marka güneş gözlüğü ele geçirilmiştir.

Şüpheli şahıs (İ.E.) hakkında "5607 Sayılı Kanun'a Muhalefet" suçundan adli işlem yapılmıştır.

2) 24 Eylül günü saat 14:30 sıralarında ilçemiz Aşağı Pazarcı Mahallesinde bir iş yerinde yapılan aramada; (124) paket (2480 adet) kıyılmış tütün ile doldurulmuş makaron, (21) kilogram gümrük kaçağı nargile tütünü, (5 buçuk) kilogram bitkisel nargile melası, (57) kilogram açık kıyılmış tütün, ele geçirilmiştir.

Şüpheli şahıs (R.K.) hakkında "5607 Sayılı Kanuna Muhalefet" ve iş yerinin TAPDK Belgesi olmadığından "4733 Sayılı Kanuna Muhalefet" suçlarından idari işlem yapılmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet