Kadınlar Konseyi Sağlıkçıları Unutmadı

Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şubesi, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadele eden kahraman sağlık ordusunu unutmadı. Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kaf kaslı öncülüğünde dernek...

Yayınlanma:
Kadınlar Konseyi Sağlıkçıları Unutmadı

Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şubesi, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadele eden kahraman sağlık ordusunu unutmadı. Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kaf kaslı öncülüğünde dernek üyeleri tarafından hazırlanan 11 tepsi baklava, 11 tepsi börek, 6 tencere sarma ve 200 adet ayran Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi personeline ikram etti. Merkezefendi Devlet Hastanesi Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü ve aynı zamanda Türk Kadınlar Konseyi üyesi olan Nergül Ülker tarafından alınan yemekler hastane personeline dağıtıldı.
Koronavirüsüyle mücadele kapsamında zorlu şartlarda çalışan sağlık çalışanlarına şükranlarını sunmak için böyle bir çalışma yapmaya karar verdiklerini ifade eden Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı, “Sağlık ordumuzun kahraman doktorlarına, kahraman eczanelere, kahraman hemşirelere, kahraman sağlık personeline şükranlarımızı sunuyoruz. Merkezefendi Hastanesi’nde bizi temsil eden Nergül Ülker’e teslim edildi. Kendileri de orada dağıtım yapmışlardır bizim adımıza. Kendilerine çok teşekkür ederiz. Sağlık ekibimize Allah’tan uzun ömür sağlık diliyoruz, Allah başımızdan eksik etmesin diyoruz. Hakları ödenmez diyoruz teşekkür ediyoruz. Ayrıca basınımızda da teşekkür ediyoruz biz olmasak da bizi yaşattıkları için orada kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

PANDEMİ HASTANESİ

Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şubesi üyelerine bu zorlu dönemde destek verdikleri için teşekkür eden Merkezefendi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Fatih Zeren, “Hastanemiz pandemi hastanesi olarak çalışmakta. Bizler hastalarımıza gerekli hassasiyeti ve önemi göstermekteyiz. Hastanemiz genel itibariyle çok güzel çalışmakta. Hastalarımız çok memnun. Bunları görüyoruz. Yüz güldürücü sonuçlarımızla beraber tedavilerimize devam etmekteyiz. Halkamızın ve vatandaşlarımızın bize göstermiş olduğu teveccüh her gün katlanarak devam ediyor. Yardımlarını, bağış yapmak isteyenleri hastanemize gönderiyorlar. Türk Kadınlar Konseyimiz ikram gönderdi. Hastane yönetimi olarak kendilerini teşekkür ediyoruz” dedi. Merkezefendi Devlet Hastanesi Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü Nergül Ülker de Türk Kadınlar Konseyi üyelerine bu güzel davranışları için teşekkür etti. (BSHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet