Kapı Önünde Stant

KARDEŞİM ANTALYA’DA YALNIZ DEĞİLSİNCHP Antalya İl Gençlik Kolları, Bu yıl İlk defa Üniversite hayatına başlayacak olan öğrencilere destek olmak için Akdeniz Üniversitesi Meltem Giriş kapısı önünde stant açtı.Akdeniz...

Yayınlanma:
Kapı Önünde Stant

KARDEŞİM ANTALYA’DA YALNIZ DEĞİLSİN

CHP Antalya İl Gençlik Kolları, Bu yıl İlk defa Üniversite hayatına başlayacak olan öğrencilere destek olmak için Akdeniz Üniversitesi Meltem Giriş kapısı önünde stant açtı.

Akdeniz Üniversitesi Meltem Giriş kapısı önünde ki çalışma hakkında bilgi veren CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül;

Bu yıl İlk defa Üniversite hayatına başlayacak olan öğrenci arkadaşlarımıza Antalya’da yabancılık çekmemeleri için onlarla tanışma fırsatı buluyoruz. Diyen Gül, “onların ihtiyaçlarını karşılayabilmek, yardımcı olabilmek için bu stanttı açtık. Antalya’ya gelen öğrenci arkadaşlarımıza Akdeniz Üniversitesi ailemize hoşgeldiniz. Her türlü ihtiyacınız ve kafanızdaki soru işaretleri için bizlere ulaşabilirsiniz biz sizin için buradayız ‘ Kardeşim Antalya’da yalnız değilsin’ diyebilmek ve ÜNİ-CHP ailemizi yeni arkadaşlarımızla kaynaştırarak güçlendirmek istiyoruz” dedi.

CHP Antalya İl Gençlik Kollarının Akdeniz Üniversitesi Meltem Giriş kapısında kurulan stanttı 3 Eylül ile 7 Eylül arasında sabah 10.00 ile 16.00 arasında hizmet verecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet