Karşıyaka Halk Eğitim Müdürlüğü 2071 Mehteran Bölüğünden muhteşem 18 Mart konseri

Türkiye'nin en büyük sivil mehteran bölüğü Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi 2071 Mehteran Bölüğü olarak, Katip Çelebi Üniversitesinde düzenlenen 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma günü programına katıldı.

Yayınlanma:
Karşıyaka Halk Eğitim Müdürlüğü 2071 Mehteran Bölüğünden muhteşem 18 Mart konseri

Türkiye'nin en büyük sivil mehteran bölüğü Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi 2071 Mehteran Bölüğü olarak, Katip Çelebi Üniversitesinde düzenlenen 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma günü programına katıldı..

Geniş bir katılımla gerçekleşen etkinlikte Mehter Marşları ve Çanakkale Türküleriyle Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi bir kez daha minnetle anıldı. Törende en büyük ilgiyi  Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi 2071 Mehteran Bölüğü gördü ve bölük harika bir konser ile katılımcıların ve törene gelenlerin büyük takdirini topladı.


 Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz,  Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi 2071 Mehteran Bölüğü'nün büyük bir özveri ve çaba sonucunda oluşturduklarını ve tüm zorlukları aşarak bugünlere getirdiklerini belirterek, "Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi 2071 Mehteran Bölüğünü 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma günü etkinliklerine katılmaktan son derece gurur ve onur duymaktadır.  Türkiye'nin en büyük sivil mehteran bölüğü olarak Karşıyaka ve İzmir'in adını Avrupa ve dünya çapında duyurmak istiyoruz. Grubun tüm elemanları Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz bünyesinde ve hepsi de müzisyen, konservatuar mezunu veya öğrencisi, sporcu, antrenör,. Böylesine anlamlı bir günde ulaştıkları başarı bizleri de gururlandırdı. Hepsine ve emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet