Kartınızda biriken puanları seyahate dönüştürün

Kredi kartınızda biriken ve 31 Aralık 2020 tarihinde geçerliliğini yitirecek olan para puanlarınızı ENCoin’e çevirip seyahat ihtiyaçlarınız için kullanmanın tam zamanı!Pandemi nedeniyle seyahat planlarımızın değiştiği...

Yayınlanma:
Kartınızda biriken puanları seyahate dönüştürün

Kredi kartınızda biriken ve 31 Aralık 2020 tarihinde geçerliliğini yitirecek olan para puanlarınızı ENCoin’e çevirip seyahat ihtiyaçlarınız için kullanmanın tam zamanı!

Pandemi nedeniyle seyahat planlarımızın değiştiği ve ertelendiği bu dönemde kullanıcılarına kolaylık sağlayan Enuygun, seyahat ihtiyaçlarına yönelik sunduğu yenilikçi çözümlerle ilkleri hayata geçirmeye devam ediyor. Uçak bileti, otobüs bileti ve otel hizmetini aynı anda sunan tek uygulama olan Enuygun, şimdi de tüm seyahat ihtiyaçlarını ENCoin dijital puanları ile satın alma imkanı sunuyor. 

Biriken puanları kullanmanın en güvenli ve avantajlı yolu

Tüketici Dernekleri Federasyonu’nun (TÜDEF) yıl içinde kredi kartında biriken para puanların 31 Aralık tarihine kadar kullanılması gerektiği, aksi takdirde 1 Ocak 2021 itibariyle para puanların hesaplardan silineceği uyarısıyla birlikte tüketiciler biriken puanlarını kullanma telaşına düştü. Ancak salgın döneminde market ve benzeri yerlerin yoğunluğu düşünüldüğünde biriken puanların kullanılabileceği en güvenli yer online mecralar. Kredi veya banka kartında yıl boyu biriken puanlar zaman aşımına uğramadan ENCoin’e çevrildiğinde kullanım süresi 1 yıl daha uzuyor ve tüm seyahat harcamalarında kullanılabiliyor.  

ENCoin işlem kolaylığı sağlamanın yanı sıra yolcularına esneklik de sağlıyor. ENCoin sayesinde kişi bilet ve otel konaklama hizmetini kendisi için alabileceği gibi farklı bir kişiye de alabiliyor ve istenen tarih, destinasyon ve kişi için ENCoin’i kullanabiliyor. 

 ENCoin mobil kullanıcı deneyimini bir üst boyuta taşıyacak

Yeni nesil çözümleri ENCoin ile yaşadığımız mobil çağda kullanıcılara hem kolaylık hem de esneklik sunduklarını söyleyen Wingie Enuygun Group CEO’su Çağlar Erol: “Değişen ihtiyaç ve beklentilere hızla yanıt vererek yenilikçi çözümler sunmaya odaklı bir şirket olarak, ENCoin ile tüm vaatlerimizi bir araya getiriyoruz. Enuygun’da, bugüne dek uçak bileti alırken kullanabilen ENCoin’ler artık otobüs bileti ve otel rezervasyonları için de kullanılabilecek. Kullanıcılarımız kredi veya banka kartında biriken puanları kolaylıkla ENCoin’e çevirebiliyor ve ENCüzdan’larında biriktirerek 1 yıl boyunca hem kendisi hem de yakınları için kullanabiliyor. ENCoin çözümümüzle tek bir uygulama üzerinden tüm seyahat ihtiyaçlarını dijital puan ile satın alma dönemini başlatarak bir ilki daha kullanıcılarımızla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. ENCoin ile mobil kullanıcı deneyimini bir üst boyuta taşıyarak, online seyahat sektörüne getirdiğimiz yeniliklerimize devam edeceğiz.” diye konuştu. 


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet