Kıbrıs’tan çıkan genç yetenek Yuşa Kürkcü’nün yeni single’ı Birden 28 Mayıs’ta yayında!

RnB tarzının yükselen ismi ismi Yuşa Kürkcü, sözü SirUfk ve kendisine, müziği ise Roham’a ait olan son single’ı Birden tüm müzik platformlarında 28 Mayıs’ta yayında. Kayıt, mix ve mastering'i kendisi tarafından yapılan...

Yayınlanma:
Kıbrıs’tan çıkan genç yetenek Yuşa Kürkcü’nün yeni single’ı Birden 28 Mayıs’ta yayında!

RnB tarzının yükselen ismi ismi Yuşa Kürkcü, sözü SirUfk ve kendisine, müziği ise Roham’a ait olan son single’ı Birden tüm müzik platformlarında 28 Mayıs’ta yayında. Kayıt, mix ve mastering'i kendisi tarafından yapılan parçanın kapak görseli ise cartoonartzcom‘a ait. Single İmge Yapım etiketi ile 28 Mayıs’ta yayında!

Şarkılarıyla büyük ilgi toplayan Yuşa Kürkcü, dinleyicilerini Birden isimli şarkısı ile baş başa bırakıyor. Söz yazarı ve besteci Yuşa Kürkcü, her şarkısında olduğu gibi bu şarkısında da kendi evinde kurduğu müzik stüdyosunda kayıt, mix ve masteringini yaptı.

Sözü Yuşa Kürkcü ve Ufuk Süt, müziği Roham’a ait olan Birden, sanatçının 2021 kışına hazırladığı albümü öncesinde dinleyenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yuşa Kürkcü’nün yeni albümümün müjdesi olan Birden isimli single’ı, İmge Yapım etiketiyle 28 Mayıs’ta değerli dinleyenleriyle buluşacak.

Yuşa Kürkcü 13 Nisan 2002 tarihinde Antalya’da doğan genç bir müzisyen. Küçük yaşta piyano ile başladığı müzik hayatına gitar ile devam etmiş, ve günümüzün akımına uygun olarak dijital soundlarla çalışmaya başlamıştır. Kendi evine kurduğu stüdyosunda projelerini yürütmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet