KIRSALDAKİ ÖĞRENCİLER İLK DEFA ALANYA KALESİ’Nİ GEZDİ

Alanya Belediyesi’nin yaşlılara yönelik planladığı anlamlı projenin etki alanı genişletildi. Alanya Belediyesi hayatları boyunca Alanya Kalesi’ni görme fırsatı bulamayan kırsalda yaşayan yaşlı vatandaşlar için organize...

Yayınlanma:
KIRSALDAKİ ÖĞRENCİLER İLK DEFA ALANYA KALESİ’Nİ GEZDİ

Alanya Belediyesi’nin yaşlılara yönelik planladığı anlamlı projenin etki alanı genişletildi. Alanya Belediyesi hayatları boyunca Alanya Kalesi’ni görme fırsatı bulamayan kırsalda yaşayan yaşlı vatandaşlar için organize ettiği ve haftalık iki köyü ağırladığı gezi turuna bu sefer kırsal kesimdeki okullardan öğrencileri de dâhil etti.


İleride aynı durumda olan Alanyalı vatandaşlar olmasın diye geçmiş yönetimlerin sosyal belediyecilik alanında yapmadıkları çalışmaları projeye ekleyen Alanya Belediyesi, etki alanını genişletti. Alanya Kalesi’ni ömürleri boyunca hatta Alanya’yı görmeyen vatandaşların bir kez dahi Alanya Kalesi’ni görmeleri için oluşturulan projeye kırsal kesimlerde yaşayan öğrencileri de dahil etme kararı alındı. Öğrenciler ve yaşlılar, Öğretmenler Evi’nde Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel ile bir araya geldi. Çocuklara kitap hediye edildi.

YÜKSEL:’’SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN GEREKLERİ NEYSE HEPSİNİ YAPACAĞIZ’’

‘’Alanya Belediyesi olarak 2014’ten bu yana sosyal belediyecilik politikamızın üstüne düştük. Günümüzde hala kırsal kesimde yaşamakta ve imkanlarının el vermemesinden dolayı Alanya Kalesini ve hatta Alanya’yı gezme fırsatı bulamayan vatandaşlarımız olduğunu gördükçe üzüntümüz bir kat daha artıyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve biz yönetimdeki arkadaşlarımla daha fazla çalışma şevki geliyor. İmkanları zorlayacağız ve 2019 Türkiye’sinde bütün bu ve buna benzer sorunların üzerine düşeceğiz’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet