Kişisel veri uyarısı

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Burhan Sili, “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu yayımlanarak yürürlüğe girdi. Mağduriyet yaşamaması için konuyla ilgili çok önemli bir toplantıya ev sahipliği yapıyoruz”...

Yayınlanma:
Kişisel veri uyarısı

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Burhan Sili, “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu yayımlanarak yürürlüğe girdi. Mağduriyet yaşamaması için konuyla ilgili çok önemli bir toplantıya ev sahipliği yapıyoruz” dedi.

KİŞİSEL verilerin korunması yönünde AB ülkeleri ile işbirliği kapsamında ve AB müktesebatı çerçevesinde 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu kanuna dayanak olan gerçek ve tüzel kişilerin kişisel verilerinin korunması amacıyla yapılması gereken usul ve esasları belirten ve tüm Avrupa Birliği ülkeleri ve bu ülkeler ile işbirliği yapan tüm ülke, kurum ve kuruluşları bağlayıcı niteliği olan düzenleme 25 Mayıs 2018 itibariyle uygulamaya geçecek.

TOPLANTI 21 NİSAN’DA AKM’DE

Bu kapsamda, Kişisel Verileri Koruma Kurumu ile yapılan görüşmeler çerçevesinde 21 Nisan Cumartesi 14.00-16.00 arasında Alanya Kültür Merkezi (AKM) 2. Kat B Salonu’nda bilgilendirme toplantısı yapılacak. Konunun önemine dikkat çeken Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Sili, “Konaklama tesis işletmelerine yönelik ve resmi yetkililerin katılacağı bu toplantı ileriki dönemlerde mağduriyet yaşanmaması açısından büyük önem arz ediyor” dedi. Toplantıya katılmak isteyen turistik tesis yetkililerinin 5143474 numaralı telefondan ALTİD’e kayıt yaptırmaları gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet