Kişiselleştirilebilir buzdolaplarını modern mutfaklarla buluşturuyor

Samsung Electronics tarafından yapılan açıklamada, BESPOKE buzdolabının bu yıl ABD’de ve yılın ilerleyen dönemlerinde de Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Avrupa bölgelerinde satışa sunulacağı duyuruldu. Tüketici Elektronik Fuarı...

Yayınlanma:
Kişiselleştirilebilir buzdolaplarını modern mutfaklarla buluşturuyor

Samsung Electronics tarafından yapılan açıklamada, BESPOKE buzdolabının bu yıl ABD’de ve yılın ilerleyen dönemlerinde de Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Avrupa bölgelerinde satışa sunulacağı duyuruldu. Tüketici Elektronik Fuarı (CES) 2021 etkinliğinde tanıtılacak olan BESPOKE serisi; şık hatları,  modern tasarımı, değiştirilebilir renkli dış panel alternatifleri ile farklı yaşam biçimlerine ait mutfaklara kusursuz uyum sağlayacak. 4-Kapılı BESPOKE buzdolabı modeli aynı zamanda Flex Zone Esnek Bölme gibi ek özellikleri ile tüm soğutma ihtiyaçlarınız için çözümler sunuyor. BESPOKE buzdolapları, dört farklı ve eşsiz renk seçeneği ve bir dizi dinamik tasarım opsiyonuyla satışa sunulacak. Renk seçenekleri arasında beyaz, gri, pembe ve lacivert renkleri bulunuyor. 

Samsung Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Ev Aletleri Genel Müdürü John Herrington, “Aileler evlerinde ve evlerin merkezinde yer alan mutfaklarında artık daha fazla vakit geçiriyor. Bu nedenle kişiselleştirebilecekleri ev aletleri için daha fazla harcama yapmaya başladılar. BESPOKE ürün serimizin sunduğu şey de tam olarak kişiselleştirilebilir olması. BESPOKE buzdolaplarında sunduğumuz farklı renk, materyal ve yüzey çeşitleri sayesinde buzdolabının görünümünü kişiselleştirmek mümkün. Bu seçenekler arasından kullanıcılar kendi tarzlarını en çok yansıtan seçeneği tercih edebilecek.” dedi.

 

4-Kapılı BESPOKE Buzdolabı tüm soğutma ihtiyaçlarınız için yepyeni özellikler sunuyor 

4-Kapılı BESPOKE buzdolabının, soğutucudan dondurucuya geçebilen çok yönlü geliştirilmiş Flex Zone Esnek Bölmesi de tüm ailenin gıda depolama ihtiyaçlarını karşılayabilen esnekliği sağlıyor. Geliştirilmiş Flex Zone; Dondurucu, Hafif Dondurucu, Soğutucu, Hafif Soğutucu gibi ayrı soğutma seviyelerine sahip, tek dokunuşla, dört adet ön ayarlı sıcaklık ayarlarını kullanarak bölmeyi kolaylıkla buzdolabından dondurucuya dönüştürebilirsiniz. 

Bir diğer özellik olan Flex Crisper™ ile et ve balık ürünlerini en iyi soğutma derecesinde saklayabilirsiniz. Ayrıca buzdolabında yer alan Çift Buz Haznesi ise geleneksel buz küplerinin yanı sıra “buz parçacıkları” üretebilir ve böylelikle buz parçalarıyla içeceklerinizi daha hızlı soğutabilirsiniz

Samsung, şu an Kuzey Avrupa ve Asya pazarlarında satışa sunulan BESPOKE buzdolabı serisini ABD pazarının yanı sıra 2021 yılı içinde Orta Doğu ve Kuzey Afrika ve Avrupa bölgelerinde de satışa sunacak. 

BESPOKE serisine ilişkin daha fazla bilgi için, 11-14 Ocak arasında Samsung’un düzenleyeceği sanal CES Fuarı’nı takip edebilirsiniz. 


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet