Koindex, Türk Lirası üzerinden doğrudan kripto para satışına başladı

Koindex, Türk Lirası işlemlerine sıfır işlem komisyonuyla başladığını duyurdu.Japonya merkezli global dijital varlık alım satım platformu Koindex, Türk Lirası işlemlerine sıfır işlem komisyonuyla başladığını duyurdu....

Yayınlanma:
Koindex, Türk Lirası üzerinden doğrudan kripto para satışına başladı

Koindex, Türk Lirası işlemlerine sıfır işlem komisyonuyla başladığını duyurdu.

Japonya merkezli global dijital varlık alım satım platformu Koindex, Türk Lirası işlemlerine sıfır işlem komisyonuyla başladığını duyurdu. 200 TL ve üzeri para yatırma işlemlerinde komisyon ücretini Koindex’in üstleneceği belirtilirken, kullanıcılar TL ile kripto alımlarını tamamen ücretsiz gerçekleştirecek. Bu kampanya yalnızca PeP cüzdanı ile yapılacak yüklemelerde geçerli olacak.

“TL ile geleneksel piyasa ürünlerine de yatırım yapılabilecek”

Konuyla ilgili açıklamalar yapan Koindex CEOsu Anthony D. Knode, TL ile hizmet vermeye başladık ve şu an için sadece satın alma hizmeti veriyoruz. Yakında kullanıcıların TL ile ticaret yapabilmesi için birçok yeniliği duyuracağız. Kullanıcılar sadece Bitcoin ve diğer kripto ticareti yapmakla kalmayacak, aynı zamanda hisse senetleri, vadeli işlemler, emtialar, değerli metaller, foreks gibi diğer geleneksel piyasa ürünlerine de Koindex üzerinden yatırım yapabilecek. Buradaki kilit nokta ise bu ticari faaliyetten elde edilen ücretlerin KOIN adını verdiğimiz kendi kripto paramıza sahip olanlara ek bir gelir akışı sağlayacak şekilde paylaştırılması ve dağıtılması.” dedi.

“Yatırımcıları korumak için alışverişleri güvence altına alıyor”

Koindex üzerinden yapılan ticaretin belirli kuralları olduğunu ifade eden Knode, “Her hafta pazartesi günü, %10'luk üst ve alt limitlerle fiyat sıfırlama yapılıyor. Bu, pompalama ve boşaltma olaylarını önlemek, yatırımcıları korumak amacıyla oluşturulmuş bir sistem. Ayrıca, kullanıcıları uzun vadede KOIN bulundurmaya da teşvik ediyor. Fon yeterince büyüdüğünde,  KOIN sahipleri için değeri en üst düzeye çıkarmak adına geri satın alma etkinlikleri de sunmayı hedefliyoruz. Gelecekte bu üst ve alt fiyat limitlerini kaldırarak,  KOIN’in kendi yeni fiyat keşif biçimine sahip olmasına izin vermeyi düşünüyoruz. Bunun da  KOIN sahipleri için faydayı en üst düzeye çıkaracağına inanıyorum. Böylece küresel bir ticaret platformu olma yolunda ilerlemeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.


Koindex Hakkında

10 Ağustos 2020 faaliyetlerine başlayan ve ana gelir kaynağı kullanıcı işlem ücretleri  olan Koindex, Türkiye'de kayıtlı bir dijital varlık borsasıdır. Koindex'in ayrıca, kullanıcıların gelir paylaşımı (pasif gelir) dahil olmak üzere borsanın çeşitli özelliklerine katılmalarını teşvik edecek şekilde tasarlanmış KOIN adlı kendi token’ı vardır. Koindex, dünyada kripto paraların benimsenmesine yardımcı olmak için Türkiyede büyümeyi ve küresel olarak genişlemeyi amaçlamaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet