KONAKLI’DA ENGELLİ ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ YÜCEL GÜLDÜRDÜ

Alanya Belediyesi, Konaklı Mahallesinde Çelikli Sokakta Adem Demir isimli vatandaşın engelli çocukları, Musa ve Nilay Demir’in yol sorunu yaşaması üzerine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı ile Belediye ekipleri...

Yayınlanma:
KONAKLI’DA ENGELLİ ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ YÜCEL GÜLDÜRDÜ

Alanya Belediyesi, Konaklı Mahallesinde Çelikli Sokakta Adem Demir isimli vatandaşın engelli çocukları, Musa ve Nilay Demir’in yol sorunu yaşaması üzerine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı ile Belediye ekipleri yolu betonla kaplayarak çözüme kavuşturdu.


Alanya Belediyesi ilçe genelinde engelli ve yaşlı vatandaşların başta ulaşım ve diğer ihtiyaçları için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle kırsal kesimlerde vatandaşların sorunlarını anında çözüme kavuşturan Başkan Yücel, engelli ve yaşlı bireylerin yüzünü güldürüyor.

Son olarak Konaklı Mahallesinde engelli çocukların yol sorunu çözen belediye, aynı sokakta yaşayan Büyükbabaları ile Ninelerinin de evinin yolunu betonla kapladı.

Başkan Yücel'e teşekkür eden Baba Adem Demir, “ Yolumuzun durumunu anlatan bir dilekçe ile Belediyeye başvurduk. Hemen akabinde Belediye ekipleri gelerek keşif yaptılar. Sonrada yolumuzu betonla kapladılar. Başkanımıza ve ekiplerine sesimize anında cevap verdiği için teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet