Korona Döneminde Örnek Bezelye Dayanışması

CHP Ödemiş Kadın Kolları, salgın döneminde zor durumdaki Ödemişli Bezelye üreticileri için seferber oldu. Partili kadınlar üreticinin elindeki 2 ton bezelyenin kapı kapı satışını sağlayarak Kaymakçı’daki üreticilerin...

Yayınlanma:
Korona Döneminde Örnek Bezelye Dayanışması

CHP Ödemiş Kadın Kolları, salgın döneminde zor durumdaki Ödemişli Bezelye üreticileri için seferber oldu. Partili kadınlar üreticinin elindeki 2 ton bezelyenin kapı kapı satışını sağlayarak Kaymakçı’daki üreticilerin yüzünü güldürdü.

ÜÇ HAFTADA REKOR SATIŞ

Korona salgını nedeniyle sanayici, çalışan, üretici büyük sıkıntılar yaşarken, CHP Ödemiş Kadın Kolları bölgesindeki üreticileri unutmadı. Ödemiş’in Kaymakçı Mahallesi’nde üretilen 2 ton bezelyenin satışı için organize olan Kadın Kolları üyeleri, ilçede ve çevre ilçelerde kapı kapı dolaşıp satış üretici adına satış yaptılar. Kadın Kolları üyeleri, üç hafta içerisinde , 2 ton bezelyenin satışını yaprak üreticiye büyük destek sağladı.

ARADAKİ TÜCCARI KALDIRIP ÜRÜNÜ DİREKT VATANDAŞA ULAŞTIRDIK

Kilosu 4 TL olan bezelyenin yoğun ilgi gördüğünü anlatan CHP Ödemiş Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kaya Görgülü, “Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Bu süreçte bizlerde elimizden geldiğince vatandaşımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Evlerimizde maske dikerek eksikliği gidermeye çalıştık. Brçok işletmede olduğu gibi çiftçimizde büyük sıkıntılar yaşıyor. Bezelye sezonu başladı. Kaymakçı’da ciddi bir üretim var. Üreticilerimize nasıl destek olabileciğimiz düşündük. Üreticiden alıp tüketiciye ulaştırma görevini üstlenelim istedik. Kaymakçı’da bezelye üretimi yapan çiftçimizden bezelyeleri alıp vatandaşlarımızın kapısına kadar götürüp satışını yaptık. Vatandaşlarımız kilosu 4 lira olan bezelyeye yoğun ilgi gösterdi . Bu sayede çiftçimizin üreticimizin ürettiği bezelyeyi arada tüccarlar olmadan vatandaşa ulaştırdık. Ülke olarak bu zorlu günlerde dayanışma içerisinde olmalıyız” diye konuştu. (BSHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet