Alanya'da muthiş konser! Hakan Altun sahne alacak

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından düzenlenen Yaz Konserleri kapsamında, ünlü sanatçı Hakan Altun, 29 Eylül Cuma günü Mahmutlar Mahallesi'nde ücretsiz bir konser verecek. Tüm vatandaşlar bu özel etkinliğe davet edildi.

Yayınlanma:
Alanya'da muthiş konser! Hakan Altun sahne alacak

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in öncülüğünde düzenlenen Yaz Konserleri devam ediyor. Bu özel etkinlikler kapsamında, Mahmutlar Mahallesi'nde yerel halk ve turistler için unutulmaz bir müzik deneyimi yaşanacak.

29 Eylül Cuma günü saat 21.00'de Mahmutlar Mahallesi Cumartesi Pazarı Alanı, ünlü sanatçı Hakan Altun'un muhteşem performansına ev sahipliği yapacak. Konser ücretsiz olarak düzenleniyor ve tüm vatandaşlar davet ediliyor.

Başkan Yücel, "Alanya'nın farklı bölgelerinde sosyal etkinliklerimizle vatandaşlarımızı bir araya getiriyoruz. Yaz Konserleri kapsamında Mahmutlar Mahallemizde bir konser düzenliyoruz. Hakan Altun, 29 Eylül Cuma günü vatandaşlarımızla buluşacak. Özellikle doğu bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızı ve tüm halkımızı bu özel etkinliğimize bekliyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet