Disney, Marvel Sinematik Evreni'ndeki Ünlü İsmi Kovdu

Marvel Sinematik Evreni'nin yeni kötü karakteri Fatih Kang rolü için seçilen Jonathan Majors, ciddi suçlamalar ve Disney'in aldığı kararlar nedeniyle Marvel'dan kovuldu. Oyuncunun geleceği ve Marvel evrenindeki etkisi merak konusu.

Yayınlanma:
Disney, Marvel Sinematik Evreni'ndeki Ünlü İsmi Kovdu

Marvel Sinematik Evreni, Thanos'tan sonra en büyük kötü karakter olarak Fatih Kang'ı seçti. Bu rol için "Creed III" filmiyle tanınan Jonathan Majors tercih edildi. Ancak Majors, eski kız arkadaşı Grace Jabbari tarafından yapılan ciddi suçlamalar nedeniyle zor günler yaşıyor.

Suçlamalar ve Marvel'dan Kovulma

Majors, yaklaşık sekiz ay önce yaşanan bir olay nedeniyle dört farklı suçlamayla karşı karşıya kaldı. Başlangıçta suçlamaları reddeden Majors, dört suçlamadan ikisinde suçsuz bulunurken, üçüncü dereceden kasıtlı saldırı ve taciz suçlamalarından suçlu bulundu. 6 Şubat'ta yapılacak ceza duruşması öncesi, Disney bu gelişmeler ışığında Majors'ı Marvel dizisinden kovma kararı aldı.

disney-marvel-dizisinin-unlu-ismini-kovdu-iste-nedeni-1.jpeg

Disney ve Marvel'dan Alınan Kararlar

Majors'a yönelik bu suçlamalar ve yargılama süreci devam ederken, Disney ve Marvel, oyuncuyla ilişkilerini kesme yönünde adımlar attı. "The Man in My Basement" adlı filmin oyuncu kadrosundan çıkarılan Majors'ın yer aldığı reklamlar da yayından kaldırıldı.

Bu durum, Majors'ın kariyeri ve Marvel Sinematik Evreni'ndeki geleceği için belirsizlik yaratıyor. Marvel, bu kötü karakter rolü için yeni bir oyuncu seçimi yapmak zorunda kalabilir. Jonathan Majors'ın durumu, Hollywood'da ciddi suçlamaların kariyer üzerindeki etkilerini bir kez daha gözler önüne seriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet