İbrahim Maalouf, 25 Mayıs'ta Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda

Ünlü trompetçi ve besteci İbrahim Maalouf, 17 albüm ve bir Grammy adaylığının ardından, yeni müzikal projesi T.O.M.A ile müzikseverlere unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. 25 Mayıs 2024'te İstanbul'da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alacak olan Maalouf, bu etkinlikle Türkiye'deki hayranlarına müzikal bir şölen vaat ediyor.

Yayınlanma:
İbrahim Maalouf, 25 Mayıs'ta Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda

Dünyaca ünlü trompetçi ve besteci İbrahim Maalouf, yeni müzikal projesi T.O.M.A ile müzik dünyasına geri dönüyor. Bu proje kapsamında, 25 Mayıs 2024 akşamı İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda bir konser verecek. Müzikseverler, 3 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 12.00'den itibaren konser biletlerini satın alabilecek.

İbrahim Maalouf'un Müzikal Mirası ve Başarıları

İbrahim Maalouf, trompetçi Nassim Maalouf ve piyanist Nada Maalouf'un oğlu olarak müziğe erken yaşlarda başladı. Ayrıca, ünlü yazar Amin Maalouf'un yeğeni olan sanatçı, Gerard Boulanger'dan aldığı eğitimle müzik dünyasında kendine özgü bir yer edindi. Maalouf, 15 yaşında seslendirdiği Bach'ın No. 2 Brandenburg Konçertosu ile müzik kariyerine adım attı. Paris Konservatuvarı'nda klasik müzik öğrencilerine doğaçlama dersleri veren Maalouf, 2010'da "Fransız Caz Ödülleri"nde "Yılın Enstrümantal Keşfi" ödülünü alarak uluslararası alanda tanınmaya başladı. 2014'te ise "Fransız Müzik Ödülleri"nde "En İyi Uluslararası Müzisyen" ödülüne layık görüldü. İbrahim Maalouf'un müzikal yolculuğu, onun yeteneğini ve müziğe olan tutkusunu gösteren önemli bir başarı hikayesi olarak kabul ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet