Tamer Karadağlı ve Tan Sağtürk, TBMM'de Bütçe Görüşmelerine Katıldı

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı ve Devlet Opera Balesi Genel Müdürü Tan Sağtürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gerçekleşen Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 2024 yılı bütçe görüşmelerine katılım gösterdi. Bu görüşmeler, 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ve diğer önemli konuları içeriyordu.

Yayınlanma:
Tamer Karadağlı ve Tan Sağtürk, TBMM'de Bütçe Görüşmelerine Katıldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 2024 yılı bütçesinin ele alındığı görüşmeler devam etti. Bu önemli toplantıya, Devlet Tiyatroları ve Devlet Opera Balesi'nin üst düzey yöneticileri de katıldı.

Kültürel Kurumların Yöneticileri Mecliste

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak görev yapan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı ve Devlet Opera Balesi Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni olan Tan Sağtürk, bu görüşmelere katıldı. Her iki yönetici, Türkiye'nin önemli kültürel kurumlarının başında bulunuyor. Karadağlı, özellikle 'Çocuklar Duymasın' dizisindeki 'Haluk' karakteriyle tanınırken, Tan Sağtürk ise ünlü bir balet olarak biliniyor.

Atamalar ve Görevler

Karadağlı, 11 Ağustos'ta Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevine atanmış, Tan Sağtürk ise 15 Eylül'de Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğüne getirilmişti. Her iki atama, Türkiye'nin kültür ve sanat alanındaki önemli kurumlarındaki yönetim değişikliklerini temsil ediyor. Bu atamalar, aynı zamanda, kültür ve sanat politikalarının yürütülmesinde önemli roller üstlenen kişilerin seçimini de yansıtıyor.

TBMM Genel Kurulu'ndaki bu toplantı, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın gelecek yıl için planladığı projeler ve bütçe tahsisatları açısından önem taşıyor. Karadağlı ve Sağtürk'ün katılımı, bu alanlarda üst düzey yöneticilerin görüş ve katkılarının önemini vurguluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Keşfet