Türk Dizisi 'Yargı', Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Finalist

Uluslararası Emmy Ödülleri'nde "En İyi Telenovela" kategorisinde Türkiye'den aday olan "Yargı" dizisi heyecanla beklenen ödül törenine katılmak üzere New York'a giden ekipten Sema Ergenekon ve Kerem Çatay, finalist madalyalarını tören öncesinde aldı.

Yayınlanma:
Türk Dizisi 'Yargı', Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Finalist

Her yıl düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri, bu sene 51. kez düzenleniyor. Türkiye'den bu yıl tek aday olarak "Yargı" dizisi, "En İyi Telenovela" kategorisinde finalist olarak heyecanla beklenen ödül törenine katılıyor.

Ay Yapım imzalı "Yargı" dizisi ekibi, yapımcı Kerem Çatay, yönetmen Ali Bilgin, senarist Sema Ergenekon, başrol oyuncuları Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile birlikte New York'ta düzenlenecek olan ödül törenine katılmak üzere hazırlandı.

Törenden önce, dizinin yapımcısı Kerem Çatay ve senaristi Sema Ergenekon'a finalist madalyaları takdim edildi. Ayrıca Sema Ergenekon, diğer finalistlerle birlikte panele katılarak konuşmacı olarak yer aldı.

Türk televizyon dünyasının önemli yapımlarından biri olan "Yargı", uluslararası alanda da adından söz ettirerek Türkiye'yi temsil edecek. Ödül töreni için New York'a giden ekip, Türk dizi sektörünün uluslararası alandaki başarısını göstermek adına büyük bir heyecanla beklenen bu prestijli etkinliğe katıldı.

fd.webp

FİNALİST MADALYALARI TAKDİM EDİLDİ

"En iyi Telenovela" kategorisinde yarışan Yargı dizisi ekibinden yapımcı Kerem Çatay, yönetmen Ali Bilgin, senarist Sema Ergenekon ve başrol oyuncuları Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz tören için New York’a gitti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet