Medipol Başakşehir Galatasaray’ı Ağırlıyor

Galatasaray, Süper Lig’in ikinci haftasında Medipol Başakşehir takımının konuğu olacak. 20 Eylül Pazar günü Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 19:00’da başlayacak.Maçı Atilla Karaoğlan...

Yayınlanma:
Medipol Başakşehir Galatasaray’ı Ağırlıyor

Galatasaray, Süper Lig’in ikinci haftasında Medipol Başakşehir takımının konuğu olacak. 20 Eylül Pazar günü Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 19:00’da başlayacak.

Maçı Atilla Karaoğlan yönetecek. Onun yardımcıları Kerem Ersoy ve Serkan Ok olacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu. Süper Lig’in ilk haftasında Gaziantep’i iyi bir oyunla 3-1 yenen takım, ardından UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda karşılaştığı Neftçi’yi de 3-1 yenerek iyi formunu devam ettirdi. Galatasaray ve Başakşehir yeşil sahada 26 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 12’sinde sarı kırmızılılar galip geldi. 6 karşılaşma beraberlikle sonuçlanırken, 8 maç Başakşehir galibiyetiyle bitti. İki takım son olarak Süper Lig 2019-2020 sezonunun ikinci yarısında 28 Haziran 2020’de karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan karşılaşma 1-1 eşitlikle son buldu.

UEFA Ön Eleme Turunda Rakip Split

Başakşehir takımının evindeki maçlarda Galatasaray’ın 6 galibiyeti, iki beraberliği ve 6 yenilgisi bulunuyor. Süper Lig’in 2019-2020 sezonunu şampiyon olarak kapatan İstanbul temsilcisi, yeni sezonun açılış maçını ligin yeni ekibi Hatayspor’a karşı yaptı. Mücadeleyi Hatayspor 2-0 kazandı. Sarı kırmızılılar bu maçın ardından UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda 24 Eylül Perşembe günü oynayacağı Hajduk Split karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak. BSHA (Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet