Mehmet Öz : “Böyle Bir Niyetim Yoktu”

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof.Dr. Mehmet Öz’un Fox News kanalına yaptığı açıklamanın ardından yanlış anlaşıldığını belirterek, “Böyle bir niyetim yoktu” dedi.Öz, şunları söyledi, “Okulların açılması ile...

Yayınlanma:
Mehmet Öz : “Böyle Bir Niyetim Yoktu”

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof.Dr. Mehmet Öz’un Fox News kanalına yaptığı açıklamanın ardından yanlış anlaşıldığını belirterek, “Böyle bir niyetim yoktu” dedi.

Öz, şunları söyledi, “Okulların açılması ile oluşacak riskler hakkındaki yorumlarımın insanları şaşırttığını ve üzdüğünü fark ettim. Tabi ki böyle bir niyetim yoktu. Bir kalp cerrahı olarak kariyerimde her zaman riskleri en aza indirerek ameliyathanede hayatları kurtarmak için savaştım. Bu salgın süresince bütün dünyada olağanüstü günler yaşıyoruz. İçinde bulunduğumuz süreç insanları hayal kırıklığına uğramış, endişeli ve yalnız hissettiriyor. Endişe içerisinde artık her şeyin eski düzenine dönmesi bekleniyor. Aynı zamanda sürekli olarak bana sorulan bir soru var. İnsanları normal yaşamlarına nasıl geri döndürebiliriz. Bunu yapmak için aslında önemli adımlardan biri “Çocuklarımız okula ne zaman ve nasıl başlayabilir? Aslında birçok çocuk için okul şu anda bulunduğu ortamdan daha güvenli bir yer olduğunu biliyoruz. Hem sağlıklı beslenme imkanına sahip olacaklar ve aynı zamanda eğitimlerinden de geri kalmayacaklar. Kontrollü, virüsün daha az yaygın olduğu bölgelerde bu tarz bir uygulama hem anne babalar hem de çocuklar için güvenli olabilir”

(BSHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet