MITT MOSKOVA SÖNÜK GEÇTİ

Mitt 2022 Turizm Fuarı 15-17 Mart tarihleri arasında Moskova Crocus Expo’da yapıldı.Rusya-Ukrayna savaşının gölgesinde kalan fuara katılan ziyaretçi sayısı oldukça düşüktü.Türkiye 300m2‘lik bir stant ile fuardaki yerini...

Yayınlanma:
MITT MOSKOVA SÖNÜK GEÇTİ
Mitt 2022 Turizm Fuarı 15-17 Mart tarihleri arasında Moskova Crocus Expo’da yapıldı.
Rusya-Ukrayna savaşının gölgesinde kalan fuara katılan ziyaretçi sayısı oldukça düşüktü.
Türkiye 300m2‘lik bir stant ile fuardaki yerini aldı.
Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, "Türkiye standında 5 katılımcı bölgenin ismi olmasına rağmen, ülkeye uçuşların sadece THY ile yapılabilmesi ve bilet fiyatlarının aşırı yüksekliği sebebiyle, turizmciler iştirak edemedi. Türkiye standında sadece Alanya, görevli ve tanıtım malzemeleri ile temsil edildi.
Ziyaretçi sayısının düşük olduğu gözlenen fuarda, standımızı ziyaret eden kişilerin soruları, tur operatörlerinin Türkiye operasyonlarına ne zaman başlayacağı, Türklerin, Rusları aynı misafirperverlikle karşılayıp karşılamayacağı, maddi kazançlarının turlara yetip yetmeyeceği yönündeydi" dedi.
Öte yandan, Türkiye'de EMITT fuarının da organizatörü olan  İngiliz Hyve Group, Rusya pazarından çıktığını duyurdu.
MITT Moskova Fuarı'nın yüzde 100'üne sahip Hyve Group'un Rusya pazarından çıkmasıyla fuarın kaderinin ne olacağı sorusu gündeme geldi.
Uzmanlara göre, MITT Moskova'nın kurtarılması için kurucuların değiştirilmesi ve ticari markanın yeniden tescil edilmesi gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet