Nur Fettahoğlu’nu Hiç Böyle Görmediniz!

Oyuncu Nur Fettahoğlu, GAİN’de yayınlanan komedi-aksiyon dizisi Ayak İşleri’nde konuk oyuncu olarak yer aldı.

Yayınlanma:
Nur Fettahoğlu’nu Hiç Böyle Görmediniz!

Oyuncu Nur Fettahoğlu, GAİN’de yayınlanan komedi-aksiyon dizisi Ayak İşleri’nde konuk oyuncu olarak yer aldı. Başrollerini Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar’ın paylaştığı dizide Fettahoğlu, ikilinin kasa şifresini çalmaya çalıştığı mafyatik bir kadın rolünde karşımıza çıkıyor ve dövüş sahnesiyle çok farklı bir performansa imza atıyor.

Ekranların sevilen yüzü Nur Fettahoğlu, izleyicilerin karşısına çok farklı bir rolle çıktı. GAİN’in sevilen dizisi Ayak İşleri’nin ikinci sezonuna konuk olan Fettahoğlu, burada bir dövüş sahnesinde yer aldı. Aksiyon ve komedi dolu bölümde Fettahoğlu, mafyatik bir takım işler peşinde kasa şifresini çalmaya çalışan Vedat ile Evren ikilisiyle karşı karşıya geldi.

Ayak İşleri’nde tecrübeli görev adamı Vedat ve felsefe okumuş, politik doğrucu Evren, zengin bir iş adamının “aşırı önemli” ayak işleri için çeşitli maceralara atılıyor. Fakat görev icabı çatıştıklarından daha fazla, kendi içlerinde çatışıyor. İkilinin bu zıt özellikleri, mütevazı kabadayılıkları ve kendilerine has “adalet” anlayışlarıyla büyük ilgi çeken dizinin ikinci sezonunda aksiyon ve komedi dozu iyice artıyor.

 

Başrollerini Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar’ın oynadığı Ayak İşleri’nin Yönetmen koltuğunda Caner Özyurtlu’nun oturuyor. dizinin ikinci sezon senaryosunu Özyurtlu, Volkan Öge ve Deniz Alnıtemiz bir arada kaleme aldı.

 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet