ÖĞRENCİLER HAYAL EDECEK USTALAR HAYAT VERECEK

Türkler Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin hayallerindeki sanat eserleri, Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün öncülüğünde, usta heykeltıraşların ellerinde hayat bulacak.Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler...

Yayınlanma:
ÖĞRENCİLER HAYAL EDECEK USTALAR HAYAT VERECEK

Türkler Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin hayallerindeki sanat eserleri, Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün öncülüğünde, usta heykeltıraşların ellerinde hayat bulacak.


Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Türkler Güzel Sanatlar Lisesi iş birliğinde gerçekleştirilen 3 boyutlu workshop etkinliği, Park ve Bahçeler Müdürlüğü şantiyesinde devam ediyor. Tamamen öğrencilerin kendi hayal gücü ile tasarlanan çalışmalar, heykeltıraşların maharetli ellerinde hayat bulacak. Bu kapsamda hazırlanan çalışmaların ilk örnekleri bu hafta itibariyle tamamlayacak. Toplam 10 objenin tasarlanıp tamamlanması ile çıkan ürünler Alanya’daki çeşitli parklarda sergilenecek. Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar projeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Bu workshop çalışmaları ile öğrencilerimize fırsat ve imkan verildiği zaman neler başardıklarını daha net görmekteyiz. Öğrencilerimizin tasarladıkları eserleri, çalışmalar tamamlandıktan sonra parklarımızda sergilemeyi hedefliyoruz. Geleceğimizi oluşturan çocuklarımız, gelecek nesillerin de feyz alabileceği ürünleri ortaya koyuyorlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet