ÖĞRENCİLERİN TERCİHİ EMİNE HACIKURA KÜTÜPHANESİ

KPSS, LGS ve üniversite sınavlarının yaklaşmasıyla birlikte gençler sınavlara Alanya Belediyesi Emine Hacıkura Kütüphanesi’nde hazırlanıyor.Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS), Liselere Giriş Sınavı (LGS) ve üniversite giriş...

Yayınlanma:
ÖĞRENCİLERİN TERCİHİ EMİNE HACIKURA KÜTÜPHANESİ

KPSS, LGS ve üniversite sınavlarının yaklaşmasıyla birlikte gençler sınavlara Alanya Belediyesi Emine Hacıkura Kütüphanesi’nde hazırlanıyor.


Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS), Liselere Giriş Sınavı (LGS) ve üniversite giriş sınavına hazırlanan vatandaşlar ve öğrenciler sınavların yaklaşmasıyla birlikte Emine Hacıkura Kütüphanesi’ni doldurdu. Adaylar, Alanya Belediyesi tarafından her türlü konforun sağlandığı Emine Hacıkura Kütüphanesi’ni tercih ediyorlar. Yüzlerce öğrenci ve vatandaşa ev sahipliği yapan kütüphanede, sınava girecek adaylar aynı zamanda bilgisayarlardan da ders videoları izleyebiliyorlar.

“KÜTÜPHANEMİZ DERS ÇALIŞMA VE ARAŞTIRMA AÇISINDAN HER TÜRLÜ İMKANA SAHİP”
Yaklaşan üniversite sınavları, KPSS VE LGS öncesi Alanya Belediyesi Emine Hacıkura Kütüphanesi’nde öğrencilerin son hazırlıklarını yaptıklarını hatırlatan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Kütüphanemiz öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın rahatça hem sınava hazırlanması hem de araştırma yapabilmesi açısından her türlü imkana sahip. Yaklaşan sınavlar nedeniyle öğrencilerin daha huzurlu ve sessiz bir şekilde sınava hazırlanabilmeleri için Hacıkura Kütüphanesi’nin yanı sıra Demirtaş Hikmet Mustafa Akın Halk Kütüphanesi ve Mahmutlar Kütüphanesi’nde de rahat bir çalışma ortamı oluşturduk. Sınava girecek adaylara şimdiden başarılar dilerim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet