Öğrenciye Özel Online Eğitim

İzmir’deki Özel Aydınel Koleji öğrenciye özel ‘Online Ders’ hizmeti başlattı. Psikolojik Danışman Hatice Soydoğan Özcan pandemi sürecinde internet üzerinden gerçekleşen eğitimin önem kazandığını, bu süreçte öğrencilere...

Yayınlanma:
Öğrenciye Özel Online Eğitim

İzmir’deki Özel Aydınel Koleji öğrenciye özel ‘Online Ders’ hizmeti başlattı. Psikolojik Danışman Hatice Soydoğan Özcan pandemi sürecinde internet üzerinden gerçekleşen eğitimin önem kazandığını, bu süreçte öğrencilere birebir online eğitim verileceğini belirtti.
Özcan “Milli Eğitim Bakanlığı’nın yaptığı açıklamalar doğrultusunda birinci dönemin ikinci yarısına 23 Kasım 2020 tarihinde başlamış bulunmaktayız. Hafta içi süren online derslerimiz gün içinde saat 14:20’de sona eriyor. Rehberlik servisimizin yaptığı plan doğrultusunda her öğrencimize, ek olarak 15:00 – 17:30 arası online BİRE-BİR ders veriyoruz. Öğrencilerin gün içinde takibi yapılıp, sistem üzerinden de yoklama alınıyor. Aydınel Koleji olarak öğrencilerimizi her süreçte takip ediyoruz” diye konuştu. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet