“Öğretmenler Evde Yatıyor” İmajı Doğru Değil

Şehzadeler Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu, koronavirüsle mücadele kapsamında başta 65 yaş üstü olmak üzere ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmek için seferberlik ilan etti. Grupun bir üyesi olan...

Yayınlanma:
“Öğretmenler Evde Yatıyor” İmajı Doğru Değil

Şehzadeler Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu, koronavirüsle mücadele kapsamında başta 65 yaş üstü olmak üzere ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmek için seferberlik ilan etti. Grupun bir üyesi olan Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, “Basında öğretmenler evde kaldı, yatıyor gibi bir imaj var. Bu kesinlikle doğru değil” dedi.

Yardım kampanyası hakkında açıklama yapan Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, “Şehzadeler Kaymakamlığımızın oluşturduğu Vefa Sosyal Destek Grubu olarak bu grupta bizim müdürlerimiz, müdür yardımcılarımız ve gönüllü öğretmenlerimiz bulunmakta. Bizler mahalle muhtarlarımız ve din görevlilerimizle birlikte 65 yaş üstü ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza devletimizin hazırladığı onların ihtiyacını görecek şekilde koliler hazırlandı. Sosyal Yardımlaşma Vakfımızın belirdiği kişilere bu kolileri birlikte götürüyoruz. Basında öğretmenler evde kaldı, yatıyor gibi bir imaj var. Bu kesinlikle doğru değil. Bizler hep birlikte sahadayız. Muhtar arkadaşlarımızla, din görevlilerimizle birlikte vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ve taleplerini görmekteyiz. Bundan da mutluluk duymaktayız. Hep birlikte ülkemiz daha güçlü olacak. Hep birlikte de bu mücadeleden başarılı bir şekilde çıkacağımıza inanıyoruz” dedi. (BSHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet