Orta! Kafa! Aşk! 2. Sezonuyla Geliyor

Semih ile Selin’in aşk mücadelesini, maç tadında izlemek için tribünlerdeki yerimizi yeniden alıyoruz! Sezon arasının ardından sahalara dönen Semih, geçen final maçındaki ayrılığı tersine çevirebilecek mi? Taca çıkan davetler, fairplay dışı hareketler ve sıcak pozisyonların ardından nihayet Selin’i ikna edebilecek mi?    Hepsi ve daha fazlası genç oyuncular Su Kutlu ve Can Sipahi’nin keyifli performansları, ust

Yayınlanma:
Orta! Kafa! Aşk! 2. Sezonuyla Geliyor

Semih ile Selin’in aşk mücadelesini, maç tadında izlemek için tribünlerdeki yerimizi yeniden alıyoruz! Sezon arasının ardından sahalara dönen Semih, geçen final maçındaki ayrılığı tersine çevirebilecek mi? Taca çıkan davetler, fairplay dışı hareketler ve sıcak pozisyonların ardından nihayet Selin’i ikna edebilecek mi? 

 

Hepsi ve daha fazlası genç oyuncular Su Kutlu ve Can Sipahi’nin keyifli performansları, usta oyuncular Cengiz Bozkurt ile Engin Hepileri’nin an be an yorumları ve renkli uzman konukların katkılarıyla 23 Mart’ta sadece GAİN’de!

 

Selin ile Semih’in flörtleri, ayrılıkları, yeni başlangıçları, kalp kırıklıkları, yer yer utangaç yer yer doğrudan birbirlerine sokulmaları… Su Kutlu ve Can Sipahi’nin canlandırdığı bu ikilinin ilişkisini yılların futbol yorumcularına taş çıkaran Cengiz Bozkurt ve Engin Hepileri ile an be an didik didik etmeye devam!  

 

Geçtiğimiz sezon kıran kırana geçen mücadelelere rağmen Semih sezonu hüsranla kapatmıştı. Peki, bu sefer Selin’in kalbini çalmayı başarabilecek mi? İyi orta ve kafa ile bakalım tribünlerden “AŞK” sesi yükselecek mi?

 

Yeni sezonda ilk maç bir sünnet düğününde oynanıyor. Her bakımdan zorlayıcı bu başlangıçta seyirci son dakika golü bekliyor.  Semih yeni sezon boyunca Selin’in kalbini geri kazanmak için onu zorla bağımsız tiyatro sahnesine sürükleyip entelektüel hamlelere de başvuruyor, gerçekçi olmayan bahanelerle onunla birlikte olabilmenin her yolunu kovalıyor. Geçmişten gelen kirli çamaşırlar, tek gecelik ilişki sonrası bocalamalar, kolay gibi görünse de handikaplı maç olarak kabul gören “konser bileti alma” gibi görevler ise şampiyonluk yolunda onu bir hayli zorluyor.

 

Yine birbirinden ünlü “uzman konuklar”

Semih zekice ataklarıyla Bekarlar Ligi’ndeki makus talihine meydan okurken, yaşananlarla ilgili kimi zaman da “uzman konukların” yorumlarına başvuruluyor. Bu sezon konuklar arasında Türkiye’yi sünnet eden Semih Özkan’ın oğlu, “sünnet profesörü” Levend Özkan, ünlü illüzyonist Sermet Erkin, on parmağında on marifet sanatçı Suzan Kardeş, Muay Thai koçu Cem Bostancı, teknik direktör Yılmaz Vural ve son dönemin popüler şovmeni Dayı yer alıyor.

 

Türkiye uyarlaması büyük bir izleyici kitlesine ulaştı

Orijinal ismi “The Match” olan ve Red Arrow International’ın en güçlü formatları arasında yer alan mini dizi, daha önce yayınlandığı tüm ülkelerde büyük ilgi gördü. Norveç’te en çok izlenen ikinci program olarak reyting rekorları kırdı. Norveç, İspanya, Romanya ve Belçika'dan sonra 2021'de Amerika’nın en büyük yayıncılarından CBS tarafından satın alındı. 

 

Formatın Türkiye uyarlaması olan “Orta! Kafa! Aşk!” geçtiğimiz yıl GAİN’de yayına girdi. Herkesin kendi aşk hayatından bir şeyler bulduğu, kah kalp kırıklıklarını kah sevdiğini elde etmek için yaptığı kurnazlıkları hatırlatan senaryosuyla dizi kısa sürede büyük bir izleyici kitlesi kazandı. 

 

Yapımcılığını Circus ve Fabrika Yapım’ın üstlendiği “Orta! Kafa! Aşk!” şimdi çok beklenen ikinci sezonuyla 23 Mart’ta yeniden GAİN’de!


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet