Pakistan’da Doğum Yapan Annelere Sevgi Bohçası

Pakistan’daki ihtiyaç sahiplerine desteğini sürdüren Türk Kızılay, doğum yapan Pakistanlı 25 anneye içerisinde bebek bezi, bebek bakım malzemeleri, yatak ve kıyafetin bulunduğu bir yardım seti hediye etti.Sadece Türkiye’de...

Yayınlanma:
Pakistan’da Doğum Yapan Annelere Sevgi Bohçası

Pakistan’daki ihtiyaç sahiplerine desteğini sürdüren Türk Kızılay, doğum yapan Pakistanlı 25 anneye içerisinde bebek bezi, bebek bakım malzemeleri, yatak ve kıyafetin bulunduğu bir yardım seti hediye etti.

Sadece Türkiye’de değil, dünyanın her neresinde ihtiyaç sahibi insanlar varsa yardıma koşan Türk Kızılay, yeni doğum yapmış Pakistanlı anneleri de unutmadı. İçerisinde bebek bezinden bakım malzemelerine, yataktan kıyafete kadar pek çok malzeme bulunan, Kızılay’ın “Sevgi Bohçası” adını verdiği yardım paketleri doğum yapan 25 anneye ulaştırıldı. Türk Kızılay ve Pakistan Kızılayı’nın ortaklaşa düzenlediği yardım programı, Pakistan’ın Ravalpindi şehrinde bulunan Holy Family Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirildi. Sevgi Bohçaları, Türkiye’nin İslamabad Büyükelçisi İhsan Mustafa Yurdakul’un eşi Zlatomira Yurdakul, Türk Kızılay Pakistan Delegasyon Başkanı İbrahim Carlos Camilo ve Kızılay ekiplerinin katılımlarıyla hastane yetkilileri eşliğinde dağıtıldı.(BSHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet