Pandemi döneminde kadınlar güzelliklerinden ödün vermiyor

Medikal estetik konusunun başarılı isimlerinden Dr. Hüseyin Tırman Nanolift uygulamasıyla bakım sever kadınlara sıfır temasla antiaging uygulama hizmeti sunuyor.Pandemi döneminde kadınlar bakımlarını aksatmıyor. Kadınlar, Nanolift...

Yayınlanma:
Pandemi döneminde kadınlar güzelliklerinden ödün vermiyor

Medikal estetik konusunun başarılı isimlerinden Dr. Hüseyin Tırman Nanolift uygulamasıyla bakım sever kadınlara sıfır temasla antiaging uygulama hizmeti sunuyor.

Pandemi döneminde kadınlar bakımlarını aksatmıyor. Kadınlar, Nanolift antiaging uygulamasıyla temas sorunu olmadan sıfır temas ile çok etkili bakım sonuçları alıyor.Salgın dönemine özel tasarlanan uygulamayla dolaşım desteği ile birlikte gözenek gevşeme ve lekelerin azalması sağlanıyor.  Uygulamayı geliştiren medikal estetik konusunda uzman isimlerden Dr. Hüseyin Tırman, “Salgın sürecinde tüm önlemleri aldık ve neredeyse sıfır temas ile hizmet veriyoruz. Nanolift uygulaması ile biriken keratin tabakasını temizlerken nem desteği ve ışık geçirgenliğini artırıyoruz. Ardından kullanılan soğul lazerin etkisini yaklaşık 10 kat artırarak dolaşım desteği ile birlikte gözenek, gevşeme ve lekelerin azalmasını hedefleyen bir antiaging uyguluyoruz.”

Sıfır temaslı uygulama

Tırman , “Özellkle salgın döneminde bakım isteyen kişiler için temas sorunu ile karşılaşmamak için ilacın uygulanması haricinde neredeyse sıfır temas ile çok etkili sonuçlar almak mümkün.”


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet