Paramanya ikinci Ocak Güncellemesiyle etkinliklere devam ediyor

Türkiye’nin en popüler strateji oyunlarından Paramanya, Ocak ayı bitmeden ikinci güncelleme ile keyifli etkinliklere devam ediyor.Paramanya, yeni güncellemeyle etkinlik ve ödülleri oyuna ekleyerek oyuncuların aksesuar kazanmasını...

Yayınlanma:
Paramanya ikinci Ocak Güncellemesiyle etkinliklere devam ediyor

Türkiye’nin en popüler strateji oyunlarından Paramanya, Ocak ayı bitmeden ikinci güncelleme ile keyifli etkinliklere devam ediyor.

Paramanya, yeni güncellemeyle etkinlik ve ödülleri oyuna ekleyerek oyuncuların aksesuar kazanmasını sağlıyor. Ocak güncellemesine özel olan 2 Aksesuar Kartını birden etkinliğe açarak oyuncuların S+ Aksesuar kazanmalarını kolaylaştırıyor. S+ Aksesuar kartı olan Ters Manyetik Çekirdek ve Kudretli Balta da oyuna ekleniyor. 

Etkinlik süresi içinde elde edilen kartlar için ayrıca 300’er elmas da kazanılacak. Etkinlik 19 Ocak’ta başladı ve 3 Şubat saat 10:59’a kadar devam edecek. 

Yeni güncellemeyle oyuna ödüller eklenecek

19 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında Sıralı Zafer, Üçlü Zafer ve Turistik Zafer ile oyunu bitiren tüm oyuncular için bu güncellemeyle birlikte yeni bir ödül eklendi. Sıralı Zafer, Üçlü Zafer ve Turistik Zafer ile oyunu kazanan tüm oyuncular 100 Elmas kazanacak.
 
Zaferler ile oyunu kazanma ödüllerinin yanında Oyun/Oyna Etkinliklerinin sayısı da artacak ve ödüller çoğalacak. Günde 3 kereden 10 kereye kadar oyun oynamaya çıkan bu etkinliğin ödülleri ise şöyle;

3 Oyun/Oyna: 3’lü Premium Aksesuar Çekilişi 
5 Oyun/Oyna: 50.000 Altın 
10 Oyun/Oyna: Efsanevi Küp 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet