Potanın Akrepleri Okul Ziyaretinde

Döşemealtı İlçesi’nde yer alan Yeniköy Ortaokulu’na konuk olan Antalyaspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu, Takım Kaptanı Cihan Mumcuoğlulları ve takımın başarılı oyuncularından Ömer Sancaklıöğrencilerin...

Yayınlanma:
Potanın Akrepleri Okul Ziyaretinde

Döşemealtı İlçesi’nde yer alan Yeniköy Ortaokulu’na konuk olan Antalyaspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu, Takım Kaptanı Cihan Mumcuoğlulları ve takımın başarılı oyuncularından Ömer Sancaklıöğrencilerin soru yağmuruna tutuldu.

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Antalyaspor Basketbol takımı,Döşemealtı Yeniköy Ortaokulu’nun konuğu oldu. Okulun bahçesinde gerçekleşen söyleşi de öğrenciler basketbol takımını Antalyaspor marşları ve alkışlar eşliğinde karşıladı. Yoğun ilgiyle karşılaşan basketboltakımı, öncelikle Yeniköy Ortaokulu’nda okuyan sporcu iki öğrencinin ardından da dinleyici diğer öğrencilerin sorularını yanıtladı.

MAÇA DAVET ETTİLER

Antalyaspor Basketbol Takımı’nın spor kariyerlerinin yanı sıra bu mesleği yapmanın zorlukları gibi pek çok soruya yanıt verdiği söyleşinin ardından öğrenciler imza almak ve fotoğraf çektirmek için adeta birbiriyle yarıştı. Söyleşiye katılamayan öğrencileri de sınıflarında ziyaret eden takımın Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu, tüm öğrencileri maçlarında görmekten duyacakları mutluluğu dile getirerek, “Sizleri de maçlarımızda yanımızda görmek, gücümüze güç katacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet