PRODUCTER İlk Yatırım Turunu Tamamladı!

300 Bin Dolar ile tamamlanan yatırım turu Boğaziçi Ventures liderliğinde ve hiVC katılımı ile gerçekleşti.Ürün Yönetimi Platformu Producter, Boğaziçi Ventures ve hiVC’den aldığı 300 bin dolarlık tohum öncesi yatırımı...

Yayınlanma:
PRODUCTER İlk Yatırım Turunu Tamamladı!

300 Bin Dolar ile tamamlanan yatırım turu Boğaziçi Ventures liderliğinde ve hiVC katılımı ile gerçekleşti.

Ürün Yönetimi Platformu Producter, Boğaziçi Ventures ve hiVC’den aldığı 300 bin dolarlık tohum öncesi yatırımı ile takımını büyütme ve ürününü geliştirme yolundaki hedefine bir adım daha yaklaştı.

Producter, dijital ürün şirketlerinin müşteri geri bildirimi toplama, görevleri yönetme, yol haritasını izleme ve güncellemeleri paylaşması için geliştirilmiş hepsi bir arada bir ürün yönetimi aracıdır. Kullanıcı merkezli ürün geliştirme ve kullanıcılarla olan tüm iletişim süreçlerini otomatikleştirmeye odakalanan Producter değer önerisiyle ürün yönetimi pazarında fark yaratmayı planlıyor. Producter’ın amacı ortak bir hedef doğrultusunda çalışan farklı ekiplerin verimli bir şekilde koordine olmalarını sağlarken hiyerarşiden bağımsız tüm ekip üyelerinin büyük resmi görmelerini sağlamaktır. Producter, ekiplerin doğru kararları alabilmesini, müşteri odaklı çalışabilmesini ve ortak hedeflere ulaşabilmesini destekleyen çözümü ile kullanıcıları tarafından tercih edilmektedir. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra Producter geliştirilen ürünlerin başarısını sürdürülebilir kılmayı da desteklemektedir. 

Boğaziçi Ventures Growth Fonu Yatırım Komitesi Üyesi Kenan Çolpan, “Portföyümüzün yeni üyesi Producter’ın 2 süper kurucusu Merve Çoruh ve Samet Özkale’ye takıma hoşgeldiniz diyor, Türkiye’den bir dünya markası çıkaracaklarına ve Producter dijital ürün yönetimi yapan birçok şirketin, yakın zamanda ilk tercihi olacağına gönülden inanıyorum. ” dedi. 

Portföyündeki şirketlerin aralıksız her gün kullandığı, 130’dan fazla ülkeden trafik alan ve bekleme listesinde 3000’den fazla kişiye ulaşmayı başarmış olan Producter, Boğaziçi Ventures ve hiVC’den aldığı yatırım ile küresel erişimi de artırmayı hedeflemektedir. Yatırımı büyük ölçüde daha kapsamlı müşteri deneyimi sunabilecek yeni bir versiyon için kullanacak olan Producter, bu yeni versiyon ile global ürün yönetim pazarında ilk akla gelen ürün yönetim aracı olmayı hedeflemektedir. 

Aldıkları yatırımı Producter ekibini büyütmek ve ürünlerini daha iyi bir versiyona taşımak için kullanılacaklarını belirten Merve Cankız Çoruh ve Samet Özkale, düşüncelerini şöyle ifade etti:

“Şirketlerin ürün yönetim süreçlerinde kullanıcıyı merkeze koyarak uçtan uca bir geliştirme deneyimi sağlayacak bir versiyonla daha çok ülkede Producter'ın bilinirliğini artırmayı amaçlıyoruz. Global ürün yönetimi pazarında ilk akla gelen ürün yönetimi aracı olma yolunda sağlam bir temel atmak istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet