realme’nin Yeni Akıllı Telefonları GT Master ve C25Y Türkiye’ye Geliyor!

realme, amiral gemisi segment ürünü GT Master ve yerli üretim C25Y ile Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor.

Yayınlanma:
realme’nin Yeni Akıllı Telefonları GT Master ve C25Y Türkiye’ye Geliyor!

realme, amiral gemisi segment ürünü GT Master ve yerli üretim C25Y ile Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Son teknolojiye sahip Snapdragon 778G 5G işlemcili yeni amiral gemisi GT Master ve 50MP kamerası ve Unisoc T618 işlemcisi ile yüksek performansı uygun fiyata sunacak olan C25Y Türkiye pazarında satışa sunulacak.

 

Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası realme, kullanıcılar tarafından uzun zamandır beklenen yeni amiral gemisi GT Master Edition’u 24 Mart tarihinde Hepsiburada’ya özel fiyatlarla Ay Beyazı, Gezgin Gri ve Şafak Mavisi renk seçenekleri ile satışa sunacak. Ve yine en yeni lokal üretim akıllı telefonu C25Y ise Buzul Mavisi ve Metal Grisi renk seçenekleri ile Türkiye pazarında; Mediamarkt, Teknosa ,Vatan Bilgisayar kanallarında satışta. 

 

Benzersiz tasarımı, yüksek performanslı Snapdragon 778 5G işlemcisi ve 65W Süperdart hızlı şarj özelliğine sahip 4300 mAh bataryası ile dikkat çeken GT Master Edition şık bir görünümün yanında akıcı bir oyun deneyimi de vadediyor. TÜV Rheinland Yüksek Güvenilirlik Sertifikasına sahip yerli üretim C25Y ise 5000 mAh güçlü bataryası ve Unisoc T618 işlemcisi ile tüm kullanıcılara üstün performans deneyimini sunmayı amaçlıyor. 

Benzersiz Tasarım, Üstün Performans; GT Master Edition

Gücünü Qualcomm Snapdragon 778G 5G işlemciden alan GT Master, Naoto Fukasawa imzalı benzersiz tasarımı ile dikkat çekerken aynı zamanda amiral gemisi seviyesinde bir performans sergiliyor. Ultra geniş açılı lens ve makro lens içeren 64MP ana kamera sistemi ve 32MP Sony selfie kamerası ile anılarınızı kristal netliğinde ölümsüzleştirmenizi sağlıyor. GT Master Edition aynı zamanda 8 GB RAM, 256 GB ROM ve Adreno 642L grafik işlemci ünitesi ile oyunlarda üstün performans sağıyor. 16.33cm/6.43” Samsung Super AMOLED 120Hz FHD+ ekran ile gelen GT Master, 65W SüperDart hızlı şarj desteği olan 4300mAh bataryasıyla da dikkat çekiyor. Ayrıca GT modu sayesinde GT Master tek dokunuşla telefonun en yüksek performansını ortaya çıkarır, özel sıvı soğutma teknolojisi sayesinde uzun süre ısınmadan yüksek performansta oyun deneyimi sunar.

 

65W SüperDart Hızlı Şarj, Zaman Kaybına Son Veriyor

 

4300mAh büyüklükte bir bataryaya sahip olan GT Master, 65W SüperDart hızlı şarj teknolojisini destekler. 65W SüperDart hızlı şarj ile GT Master’ı 0’dan 100’e şarj etmek yalnızca 33 dakika sürer. Aynı zamanda, oyun oynarken de telefonunuzu şarj edebileceğiniz flaş şarj özelliğini de destekler. Bu özellik sayesinde 1 saatlik oyun süresince telefonunuz 33 şarj olabilir.

 

6.43” Samsung Süper AMOLED Ekran Sayesinde Net Bir Görüntü ve Kaliteli Renkler

 

realme GT Master Edition, 16.33cm(6.43”) boyutunda Samsung Super AMOLED 120 Hz ekran ile gelmektedir. Yüksek yenileme oranı ile akıcı ve pürüzsüz bir görüntü sağlayan ekran, 2400x1080 FHD+ çözünürlüğüyle zengin renkleri tıpkı gerçek dünyada gördüğünüz netlikte sunar. 91.7 ekran-gövde oranıyla da oyun oynarken, film izlerken veya günlük kullanım sırasında daha üstün bir deneyim sağlar.

realme’den Bir Yerli Üretim Ürün Daha; realme C25Y

Türkiye’de ürettiği ürünleriyle kullanıcılarını hem fiyat hem performansıyla etkilemeyi başaran realme, son yerli üretim akıllı telefonu C25Y’yi Türkiye pazarında satışa sundu. Üstün performansı düşük fiyata kullanıcılarla buluşturacak olan realme C25Y, yüksek performanslı Unisoc T618 8 çekirdekli işlemci kullanmaktadır. 4 GB LPDDR4X RAM ve 128 GB ROM’un yanında 850 Mhz frekanslı ARM Mali-G52 grafik işlemci ünitesinden güç almaktadır. 16.5cm/6.5” büyük ekranı ve 88,7 ekran-gövde oranıyla realme C25Y oyun oynarken ve video izlerken de üstün bir deneyim sunar.

 

Yapay Zekâ Destekli 50 MP Kamera ile Hiçbir Anınız Kaçmayacak

 

realme C25Y, Yapay Zeka destekli üçlü kamera sistemiyle donatılmıştır. 50 MP ana kameranın yanında yer alan 2 MP S&B lens ve 2 MP makro lens sayesinde harika fotoğraflar çekmenize yardımcı olur. Ayrıca süper gece modu ile karanlıkta dahi anılarınızı kaydedebilir, uzman modu ile çektiğiniz fotoğraflara ince ayar yapabilir, panorama görüntüler yakalayabilir, portre moduyla unutulmayacak fotoğraflar çekebilirsiniz. 4 cm odaklama mesafesi bulunan makro lens sayesinde çok yakın çekim fotoğraflar çekebilir, portreleri siyah beyaz olarak yeniden üreten S&B lens ile sanatsal bir efekt yakalayabilirsiniz. Ayrıca C25Y’nin kamera sistemi 1080p çözünürlükte 30fps videolar çekebilmektedir. Ön kamera olarak kullanılan 8MP öz çekim kamerası ile amiral gemisi telefonları aratmayacak kalitede fotoğraflar çekebilir, 720p çözünürlükte videolar kaydedebilirsiniz. 

 

Unisoc T618 İşlemci ile Üstün Performans Sağlar

 

realme C25Y, 8 çekirdekli Unisoc T618 yonga seti ile gelmektedir. İki adet yüksek performanslı ARM Cortex A75 çekirdeğe ve 6 adet güç verimli ARM Cortex A55 çekirdeğe sahip Octa-core 12nm Unisoc T618 işlemci, 2.0 Ghz’e ulaşan hızı ile batarya kullanım süresini azaltmadan yüksek performans sunar. Hem günlük kullanımda hem de oyun oynarken akıcı bir deneyime sahip olmanızı sağlar.

 

5000 mAh Batarya ile Uzun Süreli Kullanım

realme C25Y, güçlü 5000 mAh bataryası sayesinde uzun süre kullanıma izin verir, bölünmeyen bir oyun deneyimi sağlar. realme laboratuvar testine göre C25Y, bekleme modunda tam 48 gün dayanabilmektedir. Ayrıca realme C25Y, 18W hızlı şarj desteği ile normalden çok daha kısa bir süre zarfında tam dolum sağlayabilmekte, aynı zamanda pil ömrünü korumaktadır.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet