Red Bull Yol Arkadaşım podcast serisinin yeni konuğu Sarp Apak Oldu

Alanında başarılı ve popüler isimleri keyifli sohbetlerle konuk eden Red Bull “Yol Arkadaşım” podcast serisinin yeni bölümünde İsmail Türküsev, sevilen oyuncu Sarp Apak’ı ağırlıyor.

Yayınlanma:
Red Bull Yol Arkadaşım podcast serisinin yeni konuğu Sarp Apak Oldu

Alanında başarılı ve popüler isimleri keyifli sohbetlerle konuk eden Red Bull “Yol Arkadaşım” podcast serisinin yeni bölümünde İsmail Türküsev, sevilen oyuncu Sarp Apak’ı ağırlıyor. İlgi çekici ve merak uyandıran içerikleriyle dikkat çeken Red Bull “Yol Arkadaşım” podcast serisine RedBull.com ve diğer podcast platformları üzerinden ulaşmak mümkün.

 

Yolculuklarınızda enerjinizi yükseltecek keyifli içerikleriyle dikkat çeken Red Bull “Yol Arkadaşım” podcast serisinde, popüler konuklar, gündemi takip eden konu başlıkları ve eğlenceli pek çok içerik bir araya geliyor. Alanında öne çıkan birçok ismi ağırlayan serinin yeni konuğu ise başarılı oyuncu Sarp Apak oluyor.

 

NBA kariyeri, Iron Man ve Kahvaltıcı Eşref

İsmail Türküsev’in moderatörlüğünde ve Socrates Dergi prodüksiyon partnerliğinde yayınlanan Red Bull “Yol Arkadaşım” podcast serisinin yedinci bölümünde direksiyonu sevilen oyuncu Sarp Apak devralıyor. Sarp Apak’ın rotasını İzmir’e çevirmesiyle koyulaşan sohbette, sevilen oyuncunun yola çıkmadan önce evde gerçekleştirdiği son kontrolleri ve bunları hatırlamak için kullandığı ipuçlarının yanı sıra, kahvaltıcı Eşref Amca’ya değiniliyor. Enerjisini yükseltmek için son ses müzik dinlemeyi tercih ettiğini anlatan Apak, Gorillaz’dan Fikret Kızılok’a uzanan yol şarkıları listesiyle pozitif enerjiden vazgeçmediğinin de altını çiziyor. Sarp Apak’ın oyunculuk kariyerinin sevilen işlerinden Ölümlü Dünya filminin aksiyon sahneleri için öğrendiği farklı fiziksel deneyimlerin yanında görkemli NBA 2K kariyerine ve Robert Downey Jr.’ın oyunculuğuna kadar pek çok keyifli konuya değinilen sohbetin sonunda ise Apak, ideal yol arkadaşı için tercih yapmakta zorlandığı seçenekler arasında kendini buluyor. 

 

Şehirler arası ya da şehir içi yolculukların yanı sıra, spordan açık hava aktivitelerine, kısacası hayatın her anına eşlik eden ve birbirinden enerjik sürpriz konuklarla devam eden Red Bull “Yol Arkadaşım” serisine redbull.com/yolarkadasim adresinden ve tüm podcast platformları üzerinden erişilebiliyor.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet