Rekor dolu blok zinciri oyun projesi GAU Token, global sahneye açılıyor! 

Rekor dolu blok zinciri oyun projesi GAU Token, global sahneye açılıyor! İlk kez ICRYPEX’te listelenen Gamer Arena Utility Token’ın (GAU) bir aylık kilit süresi doluyor, GAU Token’ı ön satıştan...

Yayınlanma:
Rekor dolu blok zinciri oyun projesi GAU Token, global sahneye açılıyor! 

Rekor dolu blok zinciri oyun projesi GAU Token, global sahneye açılıyor! 

İlk kez ICRYPEX’te listelenen Gamer Arena Utility Token’ın (GAU) bir aylık kilit süresi doluyor, GAU Token’ı ön satıştan satın alan kullanıcıların kilitli token’ları bu gece saat 00.00’dan itibaren açılıyor. 26 Kasım tarihinde gerçekleşen halka arzından itibaren %400 oranında artışlara ve güçlü fiyat hareketlerine şahit olan GAU Token, ön satış fiyatını (0,15 TL'yi) dörde katladı. Gamer Arena ekibinin GAU Token’ı  ICRYPEX’in ardından çeşitli global kripto borsalarında listelemek için görüşmeleri de devam ediyor. 

Global kripto para borsalarında da listelenecek 

Gamer Arena, yeni nesil rekabetçi dijital oyunlarda benzer yetenekteki rakipleri online bir arenada karşı karşıya getirerek oyunculara para kazanma ve kendilerini ispatlama imkânı sağlayan rekabetçi bir oyun platformudur. Platform Mart 2020’den beri aktif olup, mobil, bilgisayar, konsol ve tabletlerde oynanan 20+ oyunda birebir düellolara ve tekil ve çoklu katılım sağlanabilen turnuvalara izin vermektedir. 

Ethereum tabanlı bir Utility Token olan GAU Token, Türkiye’de ilk kez ve sadece ICRYPEX’te listeleniyor. GAU Token'ın kullanıldığı rekabetçi e-spor platformu olan Gamer Arena global arenaya da açılmayı planlıyor. Gamer Arena global büyümesi için hazırlıklarına son hız devam ediyor. Kuruluşundan itibaren globalde başarı vizyonuyla ilerleyen platformun yurtdışı açılımı öncelikle Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesiyle başlayacak olup 2022’nin 3. çeyreğinde Avrupa ile devam edecek. Bu açılma ile GAU Token tam anlamıyla global bir “Metaverse Oyun” projesine dönüşmüş olacak.

Özel entegrasyon GAU Token ödüllü turnuvalar ile kutlanıyor! 

GAU’nun Gamer Arena platformuna entegrasyonu ile oyuncular, GAU Token'larını özel düello ve turnuvalarda kullanabilecek. GAU Token, e-spor maçlarındaki düello ve turnuvalara katılmak için ödeme aracı olarak kullanılabilecek. Aynı zamanda ilerleyen günlerde satışa çıkacak Gamer Arena NFT projelerini satın almak için belirlenecek sayıda GAU Token ön koşul olacak.

Kullanıcılar, büyük çaplı turnuvalarda ve etkinliklerde GAU Token ile buluşacak. 25 Aralık 2021’den itibaren GAU Token, Gamer Arena platformunda mücadelelere katılmak için kullanılmaya başlanıyor. 330.000 kullanıcısı bulunan platformda GAU Token’a geçiş ile yılbaşı etkinlikleri de başlıyor. 15 gün sürecek yılbaşı etkinliklerinde 12 farklı oyunda toplam 50 tane özel turnuva düzenlenecek ve toplam 140.000 GAU Token değerinde dev ödül havuzu başarılı kullanıcılar tarafından paylaşılacak. 3 farklı oyunda da profesyonel takımların katılacağı turnuvalar düzenlenecek ve karşılaşmalar dünyanın en büyük oyun canlı yayını platformu Twitch’te yayınlanacak. Etkinlikte turnuvaların yanında platformda oynanan mücadelelerde ekstra GAU Token ödülleri verilecek ve 15’ten fazla sosyal medya fenomeni ile kampanyalar düzenlenecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet